Husky Intelligence

Asiakkuudenhallinta CRM

 

Asiakkuudenhallinta CRM tehostaa toimintaasi

 

Husky Intelligencen Asiakkuudenhallintajärjestelmä on luotu niille, jotka haluavat ottaa kaiken irti yrityksestään. Taipuva järjestelmämme varmistaa tiedonkulun tarkasti asiakastiedon luomisesta laskutukseen asti varmistaen, että jokainen asiakas tullaan huomioiduksi sekä lyötyä kaupaksi.

 

Monissä järjestelmissä on kankeutta esimerkiksi siinä, kuinka paljon pystyt tietoa asiakkaasta lisäämään. Moni järjestelmä myös vaatii raportit yhdessä pohjassa, kuten word tai Pdf. Husky Intelligencen järjestelmä taipuu tässäkin asiassa ihan omaan luokkaansa! Järjestelmällämme pystyt nimittäin lisätä rajattomasti tietoa niin kuvina kuin excel-taulukoina, peruspohjia unohtamatta. Näin lisäät datan laatua kun asiakkaasta pystyy helposti keräämään tärkeää dataa jota voi hyödyntää myös tulevissa myyntitilanteissa.

 

Tarjoukset

 

Olet varmasti tottunut siihen, että tarjoukset luodaan kirjoitusohjelmassa, yrityksen omalla pohjalla, lisäten asiakkaan tiedot pohjaan, ja siirtäen ne esimerkiksi järjestelmään tai sähköpostiin, josta sitten lähetetään ne asiakkaalle. Monta vaihetta tehtäväksi, varsinkin kun aikaa siihen ei välttämättä ole. Husky Intelligencen CRM järjestelmällä luot tarjouksia helposti järjestelmän sisällä. CRM hakee itse keinoälyn avulla asiakkaan tiedot, jolloin sinä säästyt tuplatäytöltä sekä virheiltä. Voit myös helposti hallita tarjouksia ja nähdä missä vaiheessa ne ovat. Näin et hukkaa hyviä tarjouksia massaan, vaan hallitset ne helposti järjestelmän avulla. Asiakkaan taakse voidaan myös liittää yhteyshenkilöitä, mikäli halutaan kontaktoida tai varmistaa jotain vielä puhelimitse. Nämä ominaisuudet säästävät niin omaa aikaasi kuin asiakkaasikin aikaa.

 

Viestintä

 

Miltä tuntuu kun olet tehnyt ison työn kirjatessasi asiakkaan tiedot esimerkiksi yrityksesi käytettävään järjestelmään ja joka kerta, kun haluat asiakasta lähestyä viestin tai sähköpostin kera, joudut menemään eri ohjelmaan, josta sitten lähetät viestin asiakkaalle. Kuvittele hetki, että kaikki tämä olisikin tehtävissä yhdellä ohjelmalla. Husky poimii halutut kentät järjestelmästä tuoden helposti asiakkaan tiedot pohjaan jota työstät. Office 365 – synkronointi mahdollistaa kaiken kalenterista ja muistutuksista viestintään asiakkaan kanssa. Näin myös pystyt valvomaan, kelle on soitettu ja ketä on jo kontaktoitu. Voit myös tehdä muistiinpanoja, johon voit liittää erilaisia liitetiedostoja auttamaan palvelupolkua. Husky Intelligencen CRM järjestelmällä luodut tarjoukset tai kyselyt laitat myös helposti eteenpäin heti järjestelmän sisällä nopeuttaen prosessiasi tarjouksesta kauppaan.

 

Asiakkuudenhallinta CRM siis tuo paljon yrityksellesi. Hanki nyt Husky Intelligencen järjestelmä, tai kokeile sitä ilmaiseksi!

 

 

2 Comments