erp järjestelmä

ERP-järjestelmä – Miksi sitä tarvitaan palveluliiketoiminnassa?

Monet yritykset käyttävät toiminnanohjausjärjestelmää. Siihen on hyvä syy. Se nimittäin oikeasti kannattaa. Päivät, jolloin pärjättiin vielä muistiviholla tai excelillä on ohitse kun automaatiota tuova järjestelmä helpottaa työarkea joka päivä. Seuraavaksi käymme läpi, miksi palveluliiketoimintaan tarvitaan ERP järjestelmää.
 

Aikaavievä työ vie aikaa – tai sitten ei?

 
Yritykselle, jossa ei ole vielä käytössä ERP järjestelmää, tuntevat sen työn tuskan kun on paljon tehtävää, tunteja kirjattavana, laskuja lähetettävänä ja töitä suunniteltavana. Tämä aikaavievä työ ei kuitenkaan tarvitse viedä niin paljoa aikaa mitä se todellisuudessa vie. ERP nimittäin on suunniteltu nimenomaan siihen tarkoitukseen, että sillä vähennetään tuplatäyttöjä sekä helpotetaan aikaavieviä työtehtäviä.
 

ERP järjestelmä automatisoijana

 
Monelle, joka ei ole aikaisemmin käyttänyt ERP-järjestelmää, voi se ajatuksena hieman pelottaa. ERP-järjestelmän ideana on kuitenkin helpottaa elämää, turvata dataa sekä automatisoida töitä. Se on täydellinen työväline, kun arjen työssä on paljon liikkuvia osia. Automatisointi auttaa yritystä myös säästämään. Nimittäin kun manuaalityö vähenee ja tieto on helposti löydettävissä järjestelmässä, kaikille selkeytyy omat työnsä ja työnjohdolle jää aikaa tehdä merkityksellisempiä töitä.
 

Asiakkaat edellä

 
Järjestelmä ei auta ainoastaan työnjohtoa sekä työntekijöitä. Kun on järjestelmä, johon voidaan lisätä mitä tahansa dataa, tuo se myös mahdollisuuksia kerätä dataa asiakkaista. Kun järjestelmään kerätään dataa asiakkaasta, voidaan tällöin tutkia asiakastyytyväisyyttä, sekä tarvittaessa ottaa askelia parantaakseen sitä. Monet yritykset unohtavat hyödyntää ERP-järjestelmää asiakastyytyväisyyttä varten, mutta tämä ominaisuus on nimenomaan yksi tärkeimpiä osia järjestelmää.
 

ERP-järjestelmä on ehdottoman tärkeä osa palveluliiketoimintaa. Se on myös hyvä työkalu, jolla voi helposti automatisoida aikaa vieviä, mutta tärkeitä työtehtäviä samalla turvaten kaiken datan. Juuri tästä syystä tulisi sinunkin yrityksesi jo aloittaa kokeilu, mikäli ERP-järjestelmää ei ole vielä käytössä.
 
Nyt ilmainen koekäyttö: Aloita Husky-ohjelmiston ilmainen koekäyttö tästä
 
Jos haluat tietää, miten voit automatisoida yrityksesi rutiineja, lue lisää toiminnanohjausjärjestelmästämme täällä!
 
Husky Intelligence on Tampereella, USA:ssa ja Iso-Britanniassa toimiva toiminnanohjausjärjestelmien palveluntuottaja. Kokemusta meillä on toiminnanohjausjärjestelmistä jo yli kymmeneltä vuodelta. Mikäli kiinnostuit, ota nyt yhteyttä ja voimme katsoa juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.