Kirjaudu Huskyyn  |  Kirjaudu Husky Mobiiliin  |  Myynti 050 556 1546

ERP-järjestelmän avainsanat vuodelle 2018

ERP-järjestelmän avainsanat

ERP-järjestelmän avainsanat vuodelle 2018

ERP-järjestelmän avainsanat-helinää?


Joulun leppoisa tunnelma on jo osittain taakse jäänyttä elämää, kun ruvetaan nostamaan katsetta kohti uuden uutukaista ja tulevaa vuotta. Uuden vuoden alussa on aina vähän odottava ja jännittävä fiilis. Ehkä se on se tunne, että seuraava vuosi tuo tullessaan jotain mitä ei voi vielä tietää tai aavistaa? Tämä ei ehkä niin hyvin pidä paikkaansa yrityksen näkökulmasta, kun yleensä pyritään siihen, että visiota ja näkymää tulevaan tekemiseen on jo mietitty tovi jos toinenkin. Tästä päästäänkin aasinsillalla ajatukseen, että mitähän ne ensi vuoden näkymät ja ERP-järjestelmän avainsanat voisivat olla?


Käytettävyys


Käytettävyys on iso asia kun, puhutaan ohjelmistoista ja sen merkitystä ei voi varmasti aina edes tarpeeksi korostaa. Päivän aikana tehtyjen klikkausten, latausten ja toimintojen määrä nousee helposti merkittäviin määriin ja silloin tuo sana ”käytettävyys” nostaa päätään. Käytettävyyteen liittyviä asioita ja näkökulmia on monia mutta sieltä voidaan myös poimia selkeitä kokonaisuuksia kuten nykyisin erittäin suositut applikaatiot. Viimeisten vuosien ajan on uumoiltu, että selainpohjaiset ratkaisut HTML5 apunaan tulisivat viemään tilaa applikaatioilta mutta vielä ainakin tuntuu, että pisimmälle korren vetää natiivit applikaatiot. Etuina tuntuisi olevan ainakin offline-käyttö, tarkemmat sijaintiedot, push-ilmoitukset sekä tietysti viimeistellympi käytettävyys. Natiivien applikaatioiden rasitteena on tietysti niiden kehitys jokaiselle halutulle alustalle erikseen. Näiden kahden välimaastosta löytyy tietysti vielä ns. hybridiratkaisut, jossa esim. HTML5 ratkaisu kiedotaan sovelluksen muotoon, jolloin saadaan mukaan molempien puolien etuja yhdistettyä mutta tietysti tämäkään ei mikään hopealuoti ole. Applikaatiot ovat kuitenkin ensi vuodenkin avainsana ja niiden mukaan ottaminen usean yrityksen liiketoimintaan tulee jatkumaan vahvasti.


Asiakaskokemus


Palveluliiketoiminnan maailmassa asiakaskokemus on tietysti yksi ja erittäin tärkeä avainsana vuodesta toiseen. Kuten käytettävyys myös asiakaskokemus pitää sisällään monenlaisia tasoja ja sen toteuttamiseen on monia eri tapoja. Usein asiakaskokemukseen on helpoin vaikuttaa perinteisillä keinoilla kuten säännöllisillä yhteydenotoilla ja ihan ihmisten välisillä suhteilla, joissa varmistetaan, että niin yritys kuin sen asiakas ovat samalla aaltopituudella ja kommunikaatiossa ei ole katkoksia. Tätä on alasta riippuen helpompi toteuttaa toisissa yrityksissä ja toisissa mukaan pitää ottaa jotain muutakin kättä pidempää. Husky Intelligencen kaltaisen yrityksen tapauksessa me voimme tarjota asiakkaalle esim. uusia työkaluja päivittäisen tekemisen helpottamiseksi. Miltä kuulostaa esim. asiakasportaali, josta yrityksen omat asiakkaat voivat tutkia tilausten/töiden/tehtävien tilaa ja näin automaattisesti olla perillä siitä, miten asiat tai työt edistyvät. Tämän kaltaisen tuotteen ja lisäpalvelun arvo on siinä, että siinä parannetaan asiakaskokemusta monella eri taholla ei vain palvelun tarjoajan osalta. Asiakaskokemuksen kokonaisvaltainen hoitaminen ei ole helppoa ja sen takia se tulee olemaan yksi ERP-järjestelmämme avainsana myös vuonna 2018.


Avoimuus


Pyrkiäkö tekemään ja tarjoamaan kaikki itse vai pyrkiä olemaan avoin ja integroitumaan muihin? Totta kai kun, luodaan omaa järjestelmää, halutaan ja pyritään olemaan parhaita eikä tätä kunnianhimoa saa puuttua muuten päädytään tekemään sitä mitä muutkin. Ei kuitenkaan pidä keksiä pyörää uudestaan ja jos on jo saatavilla loistava ratkaisu johonkin ongelmaan tai osa-alueeseen miksi ei sitä voisi hyödyntää ja tehdä näin ollen kokonaisuudesta haluttavampi. Vuoden 2018 yksi tärkeä avainsana avoimuus ja ennen kaikkea halua tehdä yhteistyötä parhaiden ratkaisujen kanssa. Me Huskyllä pyrimme toteuttamaan tätä niin, että tarjoamme omasta järjestelmästämme avoimen rajapinnan, jonka avulla me voimme luoda esim. integraatioita johtaviin taloudenhallintojärjestelmiin ja meihin on helppo integroitua toisesta järjestelmästä. Avoimuus on helppo avainsana ymmärtää sekä käsittää, mutta se pitää myös konkretisoida ja jos sen pystyy avoimilla rajapinnoilla konkretisoimaan järjestelmässä, niin miksi sitä ei pystyisi tekemään myös muissa yrityksen osa-alueissa.


Ota tästä ensi vuoteen mukaasi nämä Huskyn ERP-järjestelmän avainsanat tai ole rohkea ja keksi kokonaan omasi. Mitä päätätkin niin, tavataan ensi vuonna liikkuvan työn äärellä!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.