Kirjaudu Huskyyn  |  Kirjaudu Husky Mobiiliin  |  Myynti 050 556 1546

Kone- ja laitehuolto

On tarpeesi sitten ohjata vuosihuoltoja, koneiden ja laitteiden huoltoja tai varmistaa vuosisopimusten mukaiset huollot, niin meillä on siihen ja paljon muuhunkin tehokas ratkaisu: Husky-toiminnanohjausjärjestelmä.

Kyllä, olen kiinnostunut

Kone- ja laitehuolto

Kirjavien palvelusopimusten ja isojen laitekantojen sekä eri lähteistä peräisin olevien työmääräysten, materiaalien ja reklamaatioiden hallinta tarvitsee toimiakseen aiempaa älykkäämpiä ja yksinkertaisempia prosesseja. Asennus- ja huoltotoiminnan vaatimat säännölliset toimet tulee olla helposti nähtävissä, organisoitavissa sekä ennustettavissa.

 

Yksittäisten tilausten ja lisätöiden kirjaaminen niin kentällä kuin toimistolla tulee tukea prosessia ja olla helpottamassa toimintaa, ei lisäämässä sitä. Automaation avulla voidaan Husky-toiminnanohjausjärjestelmässä hoitaa rutiininomaiset toimet, sekä tehostaa toimintaa ja vähentää virheiden määrä. Tehokas huoltojen ja korjausten hallinta voidaan yhdistää automaattisen viestikeskukseen, joka varmistaa reaaliaikaisen viestinnän ja erinomaisen asiakaskokemuksen.

 

Haluatko parantaa resurssien käyttöastetta ja huoltotoiminnan kustannustehokkuutta, parantaa/seurata työturvallisuuden noudattamista tai tehostaa huoltotoimintaa kentällä? Husky-toiminnanohjausjärjestelmällä saatte kaiken hyödyn irti voimavaroistanne ja toimintaprosesseistanne ja saavutatte tavoitteenne mahdollisimman nopeasti.

Miksi valita Husky-toiminnanohjausjärjestelmä?

Tammermatic 2
Image is not available
”Ruotsissa ollaan todella tyytyväisiä, kun on käytössä kunnon työkalu työnjohtoon ja töiden suunnitteluun.”
Merja Lehtinen
Tammermatic Oy
Tammermatic 2
Vallila 2
Image is not available
“Käyttäjäkohtainen kuukausimaksu on vähemmän kuin tunnin työtuntihinta, hankinta on siis erittäin kannattava sijoitus.”
Osmo Turunen
Tuotantojohtaja
Vallila 2
Vallila 1
Image is not available
“Järjestelmä säästää viideltä käsittelijältämme vähintään 10 tuntia viikossa.”
Osmo Turunen
Tuotantojohtaja
Vallila 1
Papua Merchandising 2
Image is not available
“On hienoa seurata töiden edistymistä reaaliajassa, enää ei tarvitse soitella perään.”
Tarja Säiniö
Papua Merchandising Oy
Papua Merchandising 2
AJM kuljetus 2
Image is not available
”Järjestelmän avulla säästyy dieseliä, turhia ajokilometrejä, työaikaa ja hermoja.”
Arto Mäkelä
Kuljetusyrittäjä
AJM kuljetus 2
Tammermatic 1
Image is not available
”Järjestelmä on tuonut säntillisyyttä toimintaan.”
Merja Lehtinen
Tammermatic Oy
Tammermatic 1
AJM Kuljetus 1
Image is not available
”Järjestelmässä on kaikki oleellinen, mitä kuljetusyritys tarvitsee”
Arto Mäkelä
Kuljetusyrittäjä
AJM Kuljetus 1
Papua Merchandising 1
Image is not available
“Työajan lisäksi olemme säästäneet paljon paperia ja postimerkkejä, kun ei enää tarvitse kopioida papereita ja lähetellä niitä ympäriinsä.”
Tarja Säiniö
Papua Merchandising Oy
Papua Merchandising 1
Suomen Huoltamolaitteet 1
Image is not available
”Kassavirta pysyy tasaisena, kun tehdyt työt pystytään laskuttamaan nopeasti.”
Mika Hakkarainen
Suomen Huoltamolaitteet Oy
Suomen Huoltamolaitteet 1
Hämeen Laatusiivous 1
Image is not available
"Nyt ollaan jo voiton puolella, vaikka aktiivisesti käytetty vasta puolitoista kuukautta."
Sanna Ahtineva
Hämeen Laatusiivous
Hämeen Laatusiivous 1
Suomen Huoltamolaitteet 1 - copy - copy
Image is not available
"Suosittelen järjestelmää varsinkin asiakaspalvelun näkökulmasta.."
Sanna Ahtineva
Hämeen Laatusiivous
Suomen Huoltamolaitteet 1 - copy - copy
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Paperiton toimisto

Husky-toiminnanohjausjärjestelmän muokkautuvuus takaa helpon ja nopean siirtymisen paperittomiin prosesseihin. Nykyistä toimintamallia ei tarvitse muuttaa, vaan se voidaan helposti ja nopeasti kopioida sähköiseen muotoon. Koulutus- ja harjoitteluvaiheessa käydään läpi lisäksi se, miten Husky-toiminnanohjausjärjestelmää voi omatoimisesti muokata. Husky-toiminnanohjausjärjestelmän avulla uusien toimintamallien ja tarpeiden digitalisointi on helppoa ja täysin ilmaista.

 

Tarvittava tieto liikkuu Husky-toiminnanohjausjärjestelmässä helposti eri tasoilla, aina johdosta kenttähenkilökuntaan. Tarvittava tieto on selkeässä ja helposti käsiteltävässä muodossa, jolloin tiedon kerääminen ja jalostaminen on nopeaa ja sujuvaa. Digitaalisessa muodossa oleva tieto ei myöskään huku tai kulu. Tietoihin on helppo palata jälkikäteen, eikä historiatietojen etsimiseen tai tallentamiseen tarvita erillistä järjestelmää.

Toistuvat työt, palvelusopimukset ja säännölliset työt ja tehtävät

Automaatio on tätä päivää. Monella alalla toistuvat työt ja säännölliset käynnit, palvelusopimukset tai huollot ovat isossa osassa toimintaa. Näiden säännönmukaisten töiden ja tehtävien aikatauluttaminen on helppoa, vaikka palvelusopimukset olisi räätälöity asiakaskohtaisesti. Husky-toiminnanohjausjärjestelmä pystyy käsittelemään ja tunnistamaan rajattoman määrän erilaisia sopimuksia ja tietoja, sekä niiden perusteella luomaan tarvittavat palvelusopimuksien mukaiset työt automaattisesti kalenteriin, jotka voidaan resursoida tarvittaessa useammallekin resurssille. Myös lyhyemmät, muutaman viikon säännölliset tehtävät, on myös helppoa muodostaa ja resursoida.

 

Palvelusopimuksilla voidaan luoda töitä koko palvelusopimuksen ajalle esim. kolmeksi vuodeksi. Tämä on täysin käyttäjän päätettävissä.

Kattavat historiatiedot

Kaikista Husky-toiminnanohjausjärjestelmään syötetyistä töistä ja tehtävistä saadaan helposti näkyviin historia. Tarkasteltavia historiatietoja voivat olla mm. kohde, asiakas, tehtävä tai laite. Oli kyseessä sitten yksittäinen laite (laiterekisteri), yksityisasunto, kiinteistö tai vaikka erillinen huone, niin Husky-toiminnanohjausjärjestelmä kerää automaattisesti tehtävistä ja töistä tietoja, joihin on helppoa palata kun on tarvetta.

Multiresursointi

Useimmiten tehtävälle tai työlle on varattava useampi kuin yksi resurssi. Oli kyseessä sitten kaksi henkilöä tai auto ja henkilö, niin Husky-toiminnanohjausjärjestelmä taipuu tähän helposti. Resursseille voidaan osoittaa samoja tai eri tehtäviä.

 

Vaikka työlle olisikin osoitettu useampi resurssi, saadaan tarvittaessa molempien resurssien tehtäväkohtainen aika sekä kokonaisaika työpäivästä palkanlaskennan perusteeksi. Näin voidaan luopua paperisista tuntilapuista. Tiedot saadaan Husky-toiminnanohjausjärjestelmästä nopeasti ja selkeässä muodossa, joten tietoa voidaan käyttää myös muihinkin raportteihin.

Lisämyynti kentällä tai toimistolla

Myynnin ja tuotannon välinen tiedonkulku on usein haastavaa. Osa tiedoista hukkuu tai ei tavoita seuraavaksi prosessissa olevaa henkilöä. Tähän Husky-toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa helpon ratkaisun. Liidien ja tarjousten käsittely sujuu samassa järjestelmässä helposti, eikä tieto pääse katomaan missään välissä. Asiakas saa tällöin juuri tilaamansa palvelun juuri oikeaan aikaan.

 

Lisämyynti kentällä onnistuu myös helposti. Työntekijälle voidaan antaa mahdollisuus lisätä uusi työ/tehtävä kentällä, jolloin asiakkaan tilaamat lisätyöt eivät jää paperilapun reunaan, vaan ne ovat Husky-toiminnanohjausjärjestelmässä jo odottamassa tekemistä.

Alihankkijat ja heille osoitettujen töiden hallitseminen

Husky-toiminnanohjausjärjestelmä antaa mahdollisuuden hallita myös alihankkijoiden töitä ja tehtäviä helposti. Tarvittava tieto välittyy reaaliaikaisesti oikealle taholle ja tieto tehtävän työn suorittamisesta siirtyy takaisin. Voidaan siis nähdä missä ja milloin tehtävä on tehty ja onko työssä tai työsuoritteessa jotain ennakkotiedoista poikkeavaa. Tehtävässä käytetty aika nähdään Husky-toiminnanohjausjärjestelmästä myös helposti, jolloin voidaan seurata onko laskutettu aika sama, kuin tehtävässä oikeasti käytetty aika.

Tehokkaat mobiiliratkaisut

Tehokas mobiilikäyttö mahdollistaa paperittoman toimiston. Husky-toiminnanohjausjärjestelmä ei vaadi asennuksia ja toimii kaikilla laitteilla, joilla on internet yhteys. Husky-toiminnanohjausjärjestelmällä hoituu automaattiset kaksisuuntaiset tekstiviesti-ilmoitukset sekä sähköposti-ilmoitukset, liitteet, sähköiset allekirjoitukset ja paljon muuta – reaaliajassa. Husky-toiminnanohjausjärjestelmää voi käyttää myös offline-tilassa esim. työmääräimien täyttöön kellarissa, tms.

Valmiina aloittamaan?

Sinun ei tarvitse tehdä tätä yksin. Osaava tiimimme on mukana Husky-toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotossa ja kouluttaa tarvittaessa kaikki käyttäjät perusteellisesti ottamaan Husky-toiminnanohjausjärjestelmästä kaiken hyödyn irti. Tämän jälkeen voit keskittyä tekemään tuottavaa työtä ja unohtaa turhat työvaiheet ja paperien pyörittelyt!

Kyllä, olen kiinnostunut