Kirjaudu Huskyyn  |  Kirjaudu Husky Mobiiliin  |  Myynti 050 556 1546

Turvallisuus

Lukitus- ja hälytysjärjetelmien asennukset, huolto ja korjaukset vaativat tarkkuutta ja hyvää dokumentointia. Husky-toiminnanohjausjärjestelmän avulla ohjaat toimintaa tehokkaasti ja sen älykkäät ratkaisut säästävät aikaa sekä rahaa ja varmistavat laadukkaan lopputuloksen.

Kyllä, olen kiinnostunut

Turvallisuus

Turvallisuusalan työtehtävät vaihtelevat asennuksien, huoltojen ja korjausten välillä. Työkohteiden tiedot ja historia pitää olla helposti saatavilla paikasta riippumatta ja töiden kuittaukset, työmääräinten täytöt ja raportit yms. pitää hoitua helposti myös mobiililaitteilla. Kukapa meistä haluaisi kuluttaa työpäiväänsä täytelleen erilaisia papereita ja tuntikirjauksia sekä pohtia, tuliko kaikki nyt varmasti tehtyä sovitun mukaisesti.

 

Husky-toiminnanohjausjärjestelmä mukautuu turvallisuusalan vaativiin tarpeisiin ja työpohjat sekä termistö ovat helposti räätälöitävissä asiakkaan toimesta. Husky-toiminnanohjausjärjestelmän monipuolinen muokkautuvuus vastaa muuttuviin tarpeisiin ja varmistaa kustannustehokkaan käytön myös tulevaisuudessa. Husky-toiminnanohjausjärjestelmän automaattinen viestikeskus hoitaa puolestasi asiakasviestinnän sekä pitää oikeat tahot tietoisina töiden etenemisestä ja valmistumisesta.

Miksi valita Husky-toiminnanohjausjärjestelmä?

Tammermatic 2
Image is not available
”Ruotsissa ollaan todella tyytyväisiä, kun on käytössä kunnon työkalu työnjohtoon ja töiden suunnitteluun.”
Merja Lehtinen
Tammermatic Oy
Tammermatic 2
Vallila 2
Image is not available
“Käyttäjäkohtainen kuukausimaksu on vähemmän kuin tunnin työtuntihinta, hankinta on siis erittäin kannattava sijoitus.”
Osmo Turunen
Tuotantojohtaja
Vallila 2
Vallila 1
Image is not available
“Järjestelmä säästää viideltä käsittelijältämme vähintään 10 tuntia viikossa.”
Osmo Turunen
Tuotantojohtaja
Vallila 1
Papua Merchandising 2
Image is not available
“On hienoa seurata töiden edistymistä reaaliajassa, enää ei tarvitse soitella perään.”
Tarja Säiniö
Papua Merchandising Oy
Papua Merchandising 2
AJM kuljetus 2
Image is not available
”Järjestelmän avulla säästyy dieseliä, turhia ajokilometrejä, työaikaa ja hermoja.”
Arto Mäkelä
Kuljetusyrittäjä
AJM kuljetus 2
Tammermatic 1
Image is not available
”Järjestelmä on tuonut säntillisyyttä toimintaan.”
Merja Lehtinen
Tammermatic Oy
Tammermatic 1
AJM Kuljetus 1
Image is not available
”Järjestelmässä on kaikki oleellinen, mitä kuljetusyritys tarvitsee”
Arto Mäkelä
Kuljetusyrittäjä
AJM Kuljetus 1
Papua Merchandising 1
Image is not available
“Työajan lisäksi olemme säästäneet paljon paperia ja postimerkkejä, kun ei enää tarvitse kopioida papereita ja lähetellä niitä ympäriinsä.”
Tarja Säiniö
Papua Merchandising Oy
Papua Merchandising 1
Suomen Huoltamolaitteet 1
Image is not available
”Kassavirta pysyy tasaisena, kun tehdyt työt pystytään laskuttamaan nopeasti.”
Mika Hakkarainen
Suomen Huoltamolaitteet Oy
Suomen Huoltamolaitteet 1
Hämeen Laatusiivous 1
Image is not available
"Nyt ollaan jo voiton puolella, vaikka aktiivisesti käytetty vasta puolitoista kuukautta."
Sanna Ahtineva
Hämeen Laatusiivous
Hämeen Laatusiivous 1
Suomen Huoltamolaitteet 1 - copy - copy
Image is not available
"Suosittelen järjestelmää varsinkin asiakaspalvelun näkökulmasta.."
Sanna Ahtineva
Hämeen Laatusiivous
Suomen Huoltamolaitteet 1 - copy - copy
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Paperiton toimisto

Husky-toiminnanohjausjärjestelmän muokkautuvuus takaa helpon ja nopean siirtymisen paperittomiin prosesseihin. Nykyistä toimintamallia ei tarvitse muuttaa, vaan se voidaan helposti ja nopeasti kopioida sähköiseen muotoon. Husky-toiminnanohjausjärjestelmän koulutus- ja harjoitteluvaiheessa käydään läpi lisäksi se, miten järjestelmää voi omatoimisesti muokata. Husky-toiminnanohjausjärjestelmän avulla uusien toimintamallien ja tarpeiden digitalisointi on helppoa ja täysin ilmaista.

 

Tarvittava tieto liikkuu Husky-toiminnanohjausjärjestelmässä helposti eri tasoilla, aina johdosta kenttähenkilökuntaan. Tarvittava tieto on Husky-toiminnanohjausjärjestelmässä selkeässä ja helposti käsiteltävässä muodossa, jolloin tiedon kerääminen ja jalostaminen on nopeaa ja sujuvaa. Digitaalisessa muodossa oleva tieto ei myöskään huku tai kulu. Tietoihin on helppo palata jälkikäteen, eikä historiatietojen etsimiseen tai tallentamiseen tarvita erillistä järjestelmää.

Toistuvat työt, palvelusopimukset ja säännölliset työt ja tehtävät

Automaatio on tätä päivää. Monella alalla toistuvat työt ja säännölliset käynnit, palvelusopimukset tai huollot ovat isossa osassa toimintaa. Husky-toiminnanohjausjärjestelmässä näiden säännönmukaisten töiden ja tehtävien aikatauluttaminen on helppoa, vaikka palvelusopimukset olisi räätälöity asiakaskohtaisesti. Husky-toiminnanohjausjärjestelmä pystyy käsittelemään ja tunnistamaan rajattoman määrän erilaisia sopimuksia ja tietoja, sekä niiden perusteella luomaan tarvittavat palvelusopimuksien mukaiset työt automaattisesti kalenteriin, jotka voidaan resursoida tarvittaessa useammallekin resurssille. Husky-toiminnanohjausjärjestelmässä myös lyhyemmät, muutaman viikon säännölliset tehtävät on myös helppoa muodostaa ja resursoida.

 

Palvelusopimuksilla voidaan luoda töitä koko palvelusopimuksen ajalle esim. kolmeksi vuodeksi. Tämä on täysin käyttäjän päätettävissä.

Kattavat historiatiedot

Kaikista Husky-toiminnanohjausjärjestelmään syötetyistä töistä ja tehtävistä saadaan helposti näkyviin historia. Tarkasteltavia historiatietoja voivat olla mm. kohde, asiakas, tehtävä tai laite. Oli kyseessä sitten yksittäinen laite (laiterekisteri), yksityisasunto, kiinteistö tai vaikka erillinen huone, niin Husky-toiminnanohjausjärjestelmä kerää automaattisesti tehtävistä ja töistä tietoja, joihin on helppoa palata kun on tarvetta.

Multiresursointi

Useimmiten tehtävälle tai työlle on varattava useampi kuin yksi resurssi. Oli kyseessä sitten kaksi henkilöä tai auto ja henkilö, niin Husky-toiminnanohjausjärjestelmä taipuu tähän helposti. Resursseille voidaan osoittaa samoja tai eri tehtäviä.

 

Vaikka työlle olisikin osoitettu useampi resurssi, saadaan Husky-toiminnanohjausjärjestelmästä tarvittaessa molempien resurssien tehtäväkohtainen aika sekä kokonaisaika työpäivästä palkanlaskennan perusteeksi. Näin voidaan luopua paperisista tuntilapuista. Husky-toiminnanohjausjärjestelmästä tiedot saadaan nopeasti ja selkeässä muodossa, joten tietoa voidaan käyttää myös muihinkin raportteihin.

Lisämyynti kentällä tai toimistolla

Myynnin ja tuotannon välinen tiedonkulku on usein haastavaa. Osa tiedoista hukkuu tai ei tavoita seuraavaksi prosessissa olevaa henkilöä. Tähän Husky-toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa helpon ratkaisun. Liidien ja tarjousten käsittely sujuu samassa järjestelmässä helposti, eikä tieto pääse katomaan missään välissä. Asiakas saa tällöin juuri tilaamansa palvelun juuri oikeaan aikaan.

 

Lisämyynti kentällä onnistuu myös helposti. Husky-toiminnanohjausjärjestelmässä työntekijälle voidaan antaa mahdollisuus lisätä uusi työ/tehtävä kentällä, jolloin asiakkaan tilaamat lisätyöt eivät jää paperilapun reunaan, vaan ne ovat Husky-toiminnanohjausjärjestelmässä jo odottamassa tekemistä.

Alihankkijat ja heille osoitettujen töiden hallitseminen

Husky-toiminnanohjausjärjestelmä antaa mahdollisuuden hallita myös alihankkijoiden töitä ja tehtäviä helposti. Tarvittava tieto välittyy reaaliaikaisesti oikealle taholle ja tieto tehtävän työn suorittamisesta siirtyy takaisin. Husky-toiminnanohjausjärjestelmästä voidaan siis nähdä missä ja milloin tehtävä on tehty ja onko työssä tai työsuoritteessa jotain ennakkotiedoista poikkeavaa. Tehtävässä käytetty aika nähdään myös helposti, jolloin voidaan seurata onko laskutettu aika sama, kuin tehtävässä oikeasti käytetty aika.

Tehokkaat mobiiliratkaisut

Tehokas mobiilikäyttö mahdollistaa paperittoman toimiston. Husky-toiminnanohjausjärjestelmä ei vaadi asennuksia ja toimii kaikilla laitteilla, joilla on internet yhteys. Husky-toiminnanohjausjärjestelmällä hoituu automaattiset kaksisuuntaiset tekstiviesti-ilmoitukset sekä sähköposti-ilmoitukset, liitteet, sähköiset allekirjoitukset ja paljon muuta – reaaliajassa. Husky-toiminnanohjausjärjestelmää voi käyttää myös offline-tilassa esim. työmääräimen täyttöön kellarissa, tms.

Valmiina aloittamaan?

Sinun ei tarvitse tehdä tätä yksin. Osaava tiimimme on mukana Husky-toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotossa ja kouluttaa tarvittaessa kaikki käyttäjät perusteellisesti ottamaan järjestelmästä kaiken hyödyn irti. Tämän jälkeen voit keskittyä tekemään tuottavaa työtä ja unohtaa turhat työvaiheet ja paperien pyörittelyt!

Kyllä, olen kiinnostunut