ERP:n ominaisuudet

Top 10 ominaisuutta Husky Intelligencen ERP-järjestelmässä

On selvää että ERP-järjestelmästä voi olla paljon hyötyä. Se parantaa yrityksen prosesseja ja auttaa säästämään rahaa ja aikaa. Kaikki tämä tietenkin kuulostaa hyvältä – mutta mitä ominaisuuksia se oikeasti sisältää?
 
Tämänkertaisessa blogissa paneudumme siihen, mitkä ovat top 10 ominaisuutta Husky Intelligencen toiminnanohjausjärjestelmässä.
 
1. Palvelusopimukset
 
Tämä on yksi suosituimmista ominaisuuksistamme järjestelmässä. Nimittäin luomalla palvelusopimuksia yritys saa automaattiset tiedotukset toistuvista töistä, eikä sen tarvitse hakea niitä erikseen järjestelmästä. Palvelusopimukset myös auttavat säästämään aikaa ja parantavat tarkkuutta. Tämän avulla ilmoitus työstä kulkeutuu aina varmasti niin asiakkaalle kuin työntekijällekin.
 
2. Myynti
 
Tällä työkalulla automatisoit myyntiputkeasi. Kirjaa liidit ylös järjestelmään ja muuta niiden tilaa prosessin mukaan – aina tarjouksesta myyntiin asti. Työkalulla myös ennustat tulevat myynnit antaen konkreettiset stepit myyntitavoitteita varten.
 
3. Laskujen siirto taloushallintoon
 
Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on varmasti laskujen siirto, jolla voit siirtää helposti järjestelmällä luodut laskut taloushallinnan järjestelmiin. Näin et ikinä hukkaa laskuja ja saat varmasti kaikki voitot.
 
4. Mobiili
 
Toisinkuin useimmat softat, ei Husky vaadi asennusta. Se toimii pilvessä, josta sitä voi kuka tahansa muokata vaikkapa omalla puhelimellaan. Varsinkin kentällä mobiili-ominaisuudesta on suuri hyöty, ja näin myös raportteihin saadaan aina tuoretta ja tarkkaa tietoa.
 
5. Automaattiset viestit
 
ERP-järjestelmällä automatisoit kaiken viestinnän. Varaa aika asiakkaalle kalenterista tai ajoita viestit. Tämä kaikki helpottaa yrityksen viestintää hurjasti.
 
6. Automaattiset hälytykset ja työn valmistumis-viestit
 
Vaikka Huskyn järjestelmällä on helppoa viestitä asiakkaan kanssa, on se luotu myös toimimaan ilmoittajana työntekijöille. Järjestelmä nimittäin lähettää automaattisesti viestit eteenpäin työn valmistumisesta ja muista tarvittavista asioista.
 
7. Raportointi
 
Jaspersoftin raportointikeskus pitää kaiken datan aina helposti saatavilla. Niitä voi myös helposti muokata ja automatisoida riippuen siitä, mitä asiakas tarvii. Työkalu antaa käyttäjänsä myös lähettää raportteja eteenpäin.
 
8. Integraatiot
 
Husky Intelligence tarjoaa integraatioita moniin taloushallinnan järjestelmiin. Tämä helpottaa tarkkaa tiedonkulkua ja on syy siihen, miksi softa istuu helposti mihin tahansa työympäristöön.
 
9. Automaattinen laskutus
 
Laskutus voi olla joskus hyvinkin haastavaa. Juuri sen takia olemme automatisoineet putken suoraan tarjouksesta laskutukseen asti, jolloin tieto pysyy mukana alusta asti muuttumattomana, eikä sitä tarvitse kirjata uudestaan järjestelmään joka välissä.
 
10. Työnohjaus
 
Ehkäpä se kiinnostavin työkalu on tämä. Järjestelmässä voit siis siirtää töitä drag-and-drop tyylisesti helpottaen suunnittelua. Koko työkalu on erittäin helppo käyttää eikä tuota päänvaivaa. Se ilmoittaa työntekijöille kentällä työajat, -paikat sekä muun tarvittavan informaation. Tämä työkalu on nimenomaan tehty toiminnanohjausjärjestelmää varten!
 
Husky Intelligence on Tampereella, USA:ssa ja Iso-Britanniassa toimiva toiminnanohjausjärjestelmien palveluntuottaja. Kokemusta meillä on toiminnanohjausjärjestelmistä jo yli kymmeneltä vuodelta. Mikäli kiinnostuit, ota nyt yhteyttä ja voimme katsoa juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun.
 
Nyt ilmainen koekäyttö: Aloita Husky-ohjelmiston ilmainen koekäyttö tästä

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.