Ohjelmistoarkkitehti

Husky Haku – Ohjelmistokehittäjiä

Oletko kyllästynyt projektielämään, perinteisiin IT-taloihin tai muuten haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi? Kiinnostaako tuotekehitys ja mahdollisuus rakentaa itsesi näköinen työpaikka?

 

Haemme tulevia avainpelaajia pienen, kasvavan Web-tuotekehitystiimimme vahvistukseksi. Ennen kaikkea haemme oikeaa positiivista asennetta, oli kyse sitten uuden kehittämisestä, vanhan ylläpitämisestä tai asiakkaiden auttamisesta. Tiiminä pyrimme jatkuvasti parantamaan teknistä osaamistamme sekä työtapojamme ja edellytämme, että kaikki ottavat osaa toiminnan kehittämiseen.

 

Tehtävässä menestymiseen vaaditaan seuraavia asioita:

 

– Oikea asenne ja vahva kiinnostus oman osaamisen ja työtapojen kehittämiseen

– Halu ja kyky toimia osana tiivistä ryhmää

– Ymmärrys uudelleenkäytettävien moduulien ja kontrollien rakentamisesta ja siitä, että testaaminen on erottamaton osa ohjelmointia

– Vahva Web- ja ohjelmointiosaaminen, tekniikoiden ja työkalujen osalta kokemus ja ymmärrys seuraavista on oleellista: C#, AngularJS, TDD, MVC, REST, Visual Studio

 

Kokemus/osaaminen seuraavista katsotaan eduksi:

 

– CSS, LESS, SASS

– MySQL/NoSQL

– PhoneGap, iOS/Android-sovellukset

– SaaS-palveluiden kehitys ja skaalaaminen

– Ammatillinen harrastuneisuus esim. avoimen lähdekoodin projekteissa

– Ketterän ohjelmistokehityksen käytännöt

Toiminnanohjausjärjestelmät ja liiketoimintaprosessit

 

Jos sinulta löytyy näyttöä ohjelmistokehityksestä, niin laita hakemukseesi linkki (esim. GitHub).

 

Lähetäthän hakemuksen, palkkatoiveen ja CV:n sähköpostilla osoitteeseen arto.hannikainen@huskyintelligence.com otsikolla ”Sukunimi – Ohjelmistokehittäjä”. Lisätiedot tarvittaessa: Arto Hännikäinen  +358 50 4867239.

 

Husky Intelligence Oy on suomalainen nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä liikkuvan työn toiminnanohjaukseen erikoistunut ohjelmistoyritys. Yrityksellä on toimipisteet Suomessa Tampereella ja Yhdysvalloissa Houstonissa.


			
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.