Husky mukana Finnclean PRO tapahtumassa Tampereella 27.-28.3.2019

Taas on Finnclean messujen aika. Tänä vuonna messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 27.-28.3.2019. Finnclean PRO 2019 yhdistää puhtausalan koulutuspäivät ja ammattimessut. Teemoina ovat digitalisaatio, hyvinvointi, ympäristö ja turvallisuus.

 

Tule tutustumaan kuinka Husky hoitaa siivousyrityksen rutiinit

 

Huskyn ohjelmisto on siivousalalla laajalti käytössä oleva kokonaisvaltainen toiminnanohjausjärjestelmä. Huskylla hallitset kätevästi asiakkaat, palvelusopimukset, töiden järjestelyn, työaikakirjaukset ja laskutuksen. Tule keskustelemaan kanssamme kuinka sinun yrityksesi voi hyötyä Huskysta. Huskyn tiimi on mukana messuosastolla E1002.

 

Esimerkkinä Hämeen Laatusiivous Oy

 

Hämeen Laatusiivous Oy tarjoaa siivouspalveluita pitkällä kokemuksella Tampereen ja ympäristökuntien alueella. Yrityksen vahvuutena ovat pienen perheyrityksen takaama luotettavuus ja pitkät asiakassuhteet sekä koti- että yrityssiivouksissa. Hämeen Laatusiivous hyödyntää toiminnassaan Husky-toiminnanohjausjärjestelmää.

 

– Nyt ollaan jo voiton puolella, vaikka aktiivisesti käytetty Huskya vasta puolitoista kuukautta. Suosittelen järjestelmää varsinkin asiakaspalvelun näkökulmasta, sanoo Hämeen Laatusiivouksen toimitusjohtaja Sanna Ahtineva.

 

Katso Sannan haastattelu ja lue lisää Huskyn hyödyistä.

 

Husky Intelligence toimii Tampereella, Pohjois-Amerikassa ja Iso-Britanniassa. Meillä on asiantuntemusta palveluyritysten tehostamisesta jo yli kymmeneltä vuodelta. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. 

 
Nyt ilmainen koekäyttö: Aloita Husky-ohjelmiston ilmainen koekäyttö tästä

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.