SOITA 050 311 2186

Teknologia 17 tapahtuma

Husky Intelligence mukana Teknologia 17 tapahtumassa

Teknologia 2017 on Pohjoismaiden johtava teknologia-tapahtuma. Tapahtumassa on esillä läpileikkaus alan uusimmista teknologioista kuten IoT, VR, AR ja Big Data. Teknologia 17 tapahtuma järjestetään Helsingin messukeskuksessa 10. – 12.10. 2017.

 

Husky Intelligence on paikalla. Valjastimme keinoälyn voiman liikkuvan työn toiminnanohjaukseen. Tule keskustelemaan kuinka Husky Intelligencen uusi toiminnanohjausjärjestelmä automatisoi palveluliiketoimintasi ennen näkemättömällä tavalla. Tervetuloa osastollemme!

 

Liikkuvan työn toiminnanohjaukseen keskittynyt suomalainen ohjelmistoyritys Pocum Oy vaihtoi nimensä Husky Intellingence Oy:ksi. Nimenmuutoksen taustalla on brändin yhtenäistäminen Euroopan ja USA:n markkinoilla sekä lupaus entistä mielenkiintoisemmasta tulevaisuudesta.

 

AI on seuraava ohjelmistoalan megatrendi

 

Artificial Intelligence, AI, eli keinoäly on seuraava suuri ohjelmistoalan megatrendi. Tietyille toimialoille erikoistuneet ohjelmistot ohjaavat yrityksen prosesseja entistä tehokkaammiksi. Ohjelmistojen looginen päättelykyky lisääntyy ja automaation taso kasvaa.

 

Husky Intelligence Oy on suomalainen nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä liikkuvan työn ohjaukseen erikoistunut ohjelmistoyritys. Yrityksellä on toimipisteet Suomessa Tampereella ja Yhdysvalloissa Houstonissa sekä jälleenmyyntiä UK:ssa.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.