Viestikeskus

Integraatiot – Miten asiakkaamme hyötyi niistä?

Integraatiot – Miten asiakkaamme hyötyi niistä?


Eri järjestelmien parhaat puolet käyttöön integraation avulla


Pienelläkin yrityksellä voi olla käytössä useampia eri järjestelmiä liiketoiminnan tukena. Jokaisella järjestelmällä hoidetaan jotain liiketoiminnan osaa ja eri järjestelmistä saatetaan käyttää vain tiettyä osaa, joka on havaittu yritykselle hyvin toimivaksi. Onko useiden eri järjestelmien käyttäminen yritykselle riski ja pitäisikö pyrkiä aina yhteen isompaan järjestelmään, jolla voisi hoitaa kaiken, joskin hieman hankalasti?


Integraatiot apuna järjestelmien välillä

 

Jokaisella järjestelmällä on omat lähtökohtansa, mitä varten ja mihin käyttöön se on luotu. Vaikka eri järjestelmät olisivatkin periaatteessa samanlaiseen käyttöön tehdyt, saattaa järjestelmien käyttö olla hyvinkin erilaista. Eri järjestelmissä on myös erilaisia painotuksia siinä, mitä toiminnallisuuksia on hiottu pidemmälle ja joitain toiminnallisuuksia on saatettu jättää kokonaan toteuttamatta.

 

Jos yritys on löytänyt omaan tarpeeseen hyvin toimivan järjestelmän, ei siitä kovin helpolla luovuta, vaikka järjestelmällä suoritettava liiketoiminnan osio olisikin kapea. Nykyään uudemmat järjestelmät ovat integraatioiden suhteen hyvin myötämielisiä.

 

Enää ei järjestelmän tietoja pantata vain oman järjestelmän sisällä, vaan järjestelmätoimittajat ymmärtävät, että yritys harvoin pärjää yhdellä järjestelmällä. Usein yritys saa parhaan hyödyn, kun käyttää eri toimintoihin niihin parhaiten soveltuvia työkaluja.

 

Parhaimmillaan integraatiot eivät ole monen viikon mittaisia projekteja. Sen sijaan valmiiden rajapintadokumentaatioiden ansiosta integraatioiden kehitys etenee nopeasti, aiheuttamatta pitkiä katkoja kehityksessä.


Integraatioista hyötyä asiakkaidemme liiketoiminnassa

 

Asiakasyrityksemme on käyttänyt yrityksen taloushallinnon pyörittämiseen valitsemaansa järjestelmää jo pitkään, ja yritys on tyytyväinen sen toimintaan. Näin olikin luontevaa, että kyseinen taloushallinnan järjestelmä hoitaa edelleen laskujen lähettämisen ja kaiken taloushallinnon operaatiot.

 

Husky Intelligencen toiminnanohjausjärjestelmään toteutettiin tietojen siirto taloushallinnon järjestelmään integraation avulla. Integraation avulla Asiakkaat, Tuotteet ja Laskut siirtyvät Huskystä taloushallinnon järjestelmään taustalla, eikä tuplatyötä tarvita. Asiakas hyötyy molempien järjestelmien parhaista ja itselleen sopivimmista puolista, ja järjestelmät täydentävät toisiaan tarjoten yritykselle hyvät työkalut liiketoiminnan pyörittämiseen.Mikäli kiinnostuit, voisiko oman suosikkijärjestelmän esimerkiksi taloushallinnon puolelta integroida Huskyy, ota yhteyttä Husky Inteligenceen, niin katsotaan miten voimme tehostaa liiketoimintaa integraatioiden avulla. Myyntitiimimme kertoo asiasta mielellään lisää!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.