Juhannus

Juhannus tarkoittaa valon ja keskikesän juhlaa, jota vietetään kesäkuussa kesäpäivänseisauksen tienoilla. Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa juhannus on ollut alun perin muinaisuskontoon liittyvä juhla. Monet kristilliset kirkkokunnat viettävät juhannusta Johannes Kastajan syntymäpäivänä, mistä tulee nimi juhannus. Joissakin murteissa juhannusta kutsutaan mittumaariksi.


Näin kuvaa wikipedia keskikesän juhlaa!


Juhannus on täällä!


Perinteinen kesälomakauden avaus on koittanut. On ohjelmassa sitten kaveriporukan festarireissu, leppoisa cityjuhannus tai mökkijuhannus perheen kanssa, hiljenee Suomi hetkeksi. Monelle juhannus tarkoittaa tuttuja perinteitä kesän aloitukseen. Ohjelmassa on ehkä juhannuskoivujen haku, grillimakkaran syönti lavatansseissa tai juhannuskokon sytytys.


Optimoi Juhannuksesi


Ennen kuin juhannuksesta pääsee nauttimaan, on muutama valmistelu vielä tehtävä. Juhannuksen valmistelua helpottaaksemme kokosimme muutamia hyviä vinkkejä, joiden avulla helpotat juhannusvalmisteluja ja saat juhannuksen valmiiksi tehokkaasti.


– Tutustu viime juhannuksen työlistaan ja työhistoriaan Huskyn tehtävähistoriasta. Näet kätevästi kaikki edellisenä juhannuksena suoritetut tehtävät ja voit luoda niistä uudet työt helposti myös tulevia juhannusvalmisteluja varten- Varmista, että luomasi tehtävät on mahdollista suorittaa, eikä samalla henkilöllä ole päällekkäisiä tehtäviä. Huskyn työnohjaus tarjoaa tähän erinomaisen työkalun. Työnohjausnäkymästä näet myös miten työt aikanaan valmistuvat ja voit tarvittaessa resursoida tehtäviä myös sukulaisille.

– Juhannusostoksia ei kannata suinpäin lähteä toteuttamaan ja ajella päättömästi kaupasta toiseen. Huskyn reittioptimointi takaa, että ostosmatkasi kaupasta toiseen on varmasti nopein mahdollinen.


– Kun työt kesämökillä alkavat, jaa tehtävät Huskyn mobiilin kautta, jolloin kaikki pääsevät kuittaamaan ja raportoimaan omien tehtävien etenemisestä. Työnohjausnäkymästä voit reaaliajassa vielä muokata työjärjestystä ja tekijöitä.


– Huskyn automaattinen viestikeskus automatisoi ruoanlaiton ajoitukset helposti. Grillaus on kuitenkin pyhä asia, joten ajoituksen on onnistuttava täydellisesti ja uudet perunat ja grilliherkut saatava yhtä aikaa pöytään. Kun perunat laitetaan kiehumaan, grillaajalle voidaan automatisoida viesti puhelimeen automaattisesti.


– Huskyn raportoinnin kautta viime kesänä opitut tanssin askeleet on helppo tulostaa mukaan tanssilavalle. Nopea tarkistus myös mobiilista on sallittu.


Näillä ohjeilla juhannuksestasi tulee varmasti rentouttava. Rentouttavaa juhannuksen aikaa kaikille!Husky Intelligence on Tampereella, USA:ssa ja Iso-Britanniassa toimiva toiminnanohjausjärjestelmien palveluntuottaja. Kokemusta meillä on toiminnanohjausjärjestelmistä jo yli kymmeneltä vuodelta. Mikäli kiinnostuit, ota nyt yhteyttä ja voimme katsoa juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.