Kenttätyön ohjauksen hyödyt

Kenttätyön ohjauksen hyödyt – Kolme tärkeää asiaa

Kenttätyön ohjaus tarkoittaa sitä, kun yrityksellä on liikkuvia työntekijöitä, eli esimerkiksi huolto- tai siivoustoiminnassa. Tämänkaltaisessa toiminnassa siis kuljetaan asiakkaalla suorittamassa huoltoa tai siivousta. Kenttätyön ohjaus tuo liikkuvan työvoiman töihin selkeyttä ja varmuutta, ja se auttaa myös ennakoimaan tulevia tilanteita kohteessa.
 
Seuraavassa blogitekstissä käyn läpi sitä, miten kenttätyön ohjaus vaikuttaa yrityksen arkeen ja mitä kaikkia hyötyjä voi tämä ominaisuus pitää sisällään.
 

1. Tehokkuus

 
Ensimmäinen ja ehkäpä myös tärkein hyöty kenttätyön ohjauksen ominaisuuksista on tehokkuuden lisääntyminen. Kun yritys aloittaa kenttätyön ohjauksen ERP-järjestelmällä, huomaavat he nopeasti kuinka ohjelma automatisoi monia toimintoja ja selkeyttää töitä. Tehokkuus näkyy esimerkiksi siinä, kuinka rutiinityö poistuu ja muu hallinnollinen työ nopeutuu.
 

2. Raportointi

 
Raportointi on tärkeää joka yritykselle. Kun työntekijä käy asiakkaalla, esittää raportointi suurta osaa. On kyse sitten tuntimäärästä eli kauanko kului aikaa kohteessa tai tulevaisuuden tarpeista, joita asiakkaalla saattaa olla, tuo raportointi paljon arvokasta lisäinfoa tulevaisuuden varalle. Myös kaikki ohjeistaminen helpottuu, kun kenttätyön ohjaus-ominaisuudella voit ladata järjestelmään monia erilaisia tiedostomuotoja joka mahdollistaa tarkan ja monipuolisen raportoinnin. Näin myös virheiden ja väärinymmärrysten määrä vähenee.
 

3. Tiedonhallinta ja tiedonsiirto

 
Kenttätyön ohjauksen hyödyt ovat moninaiset. Kuitenkin yksi tärkeä ominaisuus on se, miten sillä voidaan hallita tietoa. Kenttätyön ohjauksen ominaisuus auttaa yritystä esimerkiksi löytämään kirjattu tieto helposti ja nopeasti. Työntekijän vierailu kohteessa selkeytyy kun kaikki tieto kellonajoista siihen, mitä pitää muistaa kohteessa(esim. lemmikit) löytyy aina helposti järjestelmästä. Näin myös hallinnon puolella työntekijöiden tiedotus tulee automaattiseksi, kun kaikki huollot ja kohteet löytyvät helposti järjestelmästä.
 
Niinkuin nyt jo tiedämme, on kenttätyön ohjaus tärkeä osa yrityksen toimintaa. Varsinkin, mikäli aikomuksena on automatisoida koko prosessia. Tätä toimintoa tullaan sen tärkeyden takia myös kehittämään tulevaisuudessa. Saa nähdä, mitä se sitten tuo tullessaan.
 
Jos haluat tietää, miten voit automatisoida yrityksesi rutiineja, lue lisää toiminnanohjausjärjestelmästämme täällä!
 
Husky Intelligence on Tampereella, USA:ssa ja Iso-Britanniassa toimiva toiminnanohjausjärjestelmien palveluntuottaja. Kokemusta meillä on toiminnanohjausjärjestelmistä jo yli kymmeneltä vuodelta. Mikäli kiinnostuit, ota nyt yhteyttä ja voimme katsoa juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun.
 
Nyt ilmainen koekäyttö: Aloita Husky-ohjelmiston ilmainen koekäyttö tästä

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.