Kenttätyön ohjaus maanrakennuksessa

Kenttätyön ohjaus maanrakennuksessa

Työn organisointi maarakennushankkeissa on merkittävässä roolissa. Toimiala on pääomavaltaista ja koneiden käyttöasteella on suuri merkitys. Maanrakennustoimialan kasvaessa myös kilpailu kasvaa, ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppanien asettamat palvelutasovaatimukset kiristyvät. Maanrakennuspalvelujen sujuva ja kustannustehokas hallinta tarvitsee toimiakseen aiempaa älykkäämpiä ja virtaviivaisempia prosesseja sekä niitä tukevia järjestelmiä.

 

Jatkuvasti muuttuvissa tilanteissa toiminnanohjausjärjestelmä voi auttaa paljonkin. Hyvin suunniteltu palvelun järjestäminen on vaativaa kun huomioidaan kaluston, henkilöstön ja asiakkaiden asettamat kasvavat vaatimukset ja joustotarpeet. Suunnittelu ja päivittäisten muutosten kustannustehokas hallinta vaatii nykyaikaisen järjestelmän, jolla kokonaistilanne on nopeasti hahmotettavissa ja päivittäisten muutosten tekeminen helppoa.
 

Maanrakennustoiminta on monipuolista ja sen päivittäinen ohjaaminen haastavaa

 
Maanrakennustoiminta vaatii monen eri asian yhteensovittamista. Aikaikkunan, koneen sekä työntekijän yhteensovittaminen on onnistuneen resursoinnin kulmakivi. Yksittäisten muutosten ja lisätöiden kirjaaminen niin kentällä kuin toimistolla tulee tukea prosessia ja olla tehostamassa toimintaa, ei lisäämässä virheiden mahdollisuuksia. Automaation avulla voidaan järjestelmässä hoitaa rutiininomaiset toimet, sekä tehostaa toimintaa ja vähentää virheiden määrä.
 

Kaikki tiedot hallittavissa mobiilisti

 
Tehokas mobiilikäyttö mahdollistaa paperittoman työskentelyn. Husky-toiminnanohjausjärjestelmä ei vaadi asennuksia ja toimii kaikilla laitteilla, joissa on internet-yhteys. Huskyn avulla hoituvat tehtäväkohtaiset kuittaukset, työohjeiden selailu, työaikakirjausten tekeminen, varastotapahtumien tekeminen, automaattiset kaksisuuntaiset tekstiviestit sekä sähköpostit, liitteet, sähköiset allekirjoitukset ja paljon muuta – reaaliajassa.
 

Kaikki ominaisuudet samassa paketissa myynnistä laskutukseen saakka

 
Husky on ennen kaikkea järjestelmä, joka sisältää kaikki maanrakennuspalvelua tarjoavan yrityksen tarvitsemat töiden hallintaan liittyvät ominaisuudet samassa paketissa. Huskyn ERP-järjestelmän on todettu toimivan hyvin nimenomaan vaativissa toimintaympäristöissä ja hyvästä syystä. Huskyn ERP-järjestelmän avulla yritys voi hoitaa koko prosessin myynnistä laskutukseen. Sen avulla kaikki tieto löytyy samasta järjestelmästä missä ja milloin tahansa, olet sitten toimistossa, työkohteessa tai vaikkapa junassa.
 
Aidosti toimintaa palveleva järjestelmä on yritykselle tärkeä varsinkin silloin, jos tulevaisuudessa halutaan kasvua ja kilpailukykyä. Lue kuinka englantilainen asiakkaamme Sherrat Landscaping Contractor Ltd hyödyntää Huskyn muokkautuvuutta (englanniksi).

 
Husky Intelligence on Tampereella toimiva toiminnanohjausjärjestelmien palveluntuottaja, jolla on jälleenmyyjät UK:ssa ja Kanadassa sekä vankkaa kokemusta vaativilta palvelualoilta jo yli kymmenen vuoden ajalta. Mikäli kiinnostuit, ota nyt yhteyttä ja voimme katsoa juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun.

 
Nyt ilmainen koekäyttö: Aloita Husky-ohjelmiston ilmainen koekäyttö tästä

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.