Field Service Management Kuljetusyrityksessä

Kuljetus- ja logistiikkapalveluja tarjoavat yritykset ovat yhteiskuntamme selkäranka. Toimiala kasvaa voimakkaasti, kilpailu kasvaa ja palvelutasovaatimukset kiristyvät. Kuljetuspalvelujen sujuva ja kustannustehokas hallinta tarvitsee toimiakseen aiempaa älykkäämpiä ja virtaviivaisempia prosesseja sekä niitä tukevia järjestelmiä.

 
Jatkuvasti muuttuvissa tilanteissa toiminnanohjausjärjestelmä voi auttaa paljonkin. Hyvin suunniteltu kuljetus- ja logistiikkapalvelujen järjestäminen on vaativaa kun huomioidaan kaluston, henkilöstön ja asiakkaiden asettamat kasvavat vaatimukset ja joustotarpeet. Suunnittelu ja päivittäisten muutosten kustannustehokas hallinta vaatii nykyaikaisen järjestelmän, jolla kokonaistilanne on nopeasti hahmotettavissa ja päivittäisten muutosten tekeminen helppoa.
 

Toistuvien töiden ja keikkojen yhteensovittaminen

 
Moni kuljetuspalvelu perustuu ennalta sovittuihin vakioreitteihin ja -tehtäviin. Joskus kertaalleen suunniteltua palvelukokonaisuutta voidaan hyödyntää useana päivänä. Yksittäisten muutosten ja lisätöiden kirjaaminen niin kentällä kuin toimistolla tulee tukea prosessia ja olla tehostamassa toimintaa, ei lisäämässä virheiden mahdollisuuksia. Automaation avulla voidaan järjestelmässä hoitaa rutiininomaiset toimet, sekä tehostaa toimintaa ja vähentää virheiden määrä.
 

Kaikki tiedot hallittavissa mobiilisti

 
Tehokas mobiilikäyttö mahdollistaa paperittoman työskentelyn. Husky-toiminnanohjausjärjestelmä ei vaadi asennuksia ja toimii kaikilla laitteilla, joissa on internet-yhteys. Huskyn avulla hoituvat tehtäväkohtaiset kuittaukset, työohjeiden selailu, työaikakirjausten tekeminen, varastotapahtumien tekeminen, automaattiset kaksisuuntaiset tekstiviestit sekä sähköpostit, liitteet, sähköiset allekirjoitukset ja paljon muuta – reaaliajassa.
 

Kaikki ominaisuudet samassa paketissa myynnistä laskutukseen saakka

 
Husky on ennen kaikkea järjestelmä, joka sisältää kaikki kuljetusyrityksen tarvitsemat töiden hallintaan liittyvät ominaisuudet samassa paketissa. Huskyn ERP-järjestelmän on todettu toimivan hyvin nimenomaan vaativissa toimintaympäristöissä ja hyvästä syystä. Huskyn ERP-järjestelmän avulla yritys voi hoitaa koko prosessin myynnistä laskutukseen. Sen avulla kaikki tieto löytyy samasta järjestelmästä missä ja milloin tahansa, olet sitten toimistossa, työkohteessa tai vaikkapa junassa.
 
Toimintaa palveleva toiminnanohjausjärjestelmä on yritykselle tärkeä varsinkin silloin, jos tulevaisuudessa halutaan kasvua ja kilpailukykyä. Tutustu lisää: Kuljetusyrityksen toiminnanohjaus.
 
Husky Intelligence on Tampereella toimiva toiminnanohjausjärjestelmien palveluntuottaja, jolla on jälleenmyyjät UK:ssa ja Kanadassa sekä vankkaa kokemusta vaativilta palvelualoilta jo yli kymmenen vuoden ajalta. Mikäli kiinnostuit, ota nyt yhteyttä ja voimme katsoa juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun.

 
Nyt ilmainen koekäyttö: Aloita Husky-ohjelmiston ilmainen koekäyttö tästä

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.