laskutusominaisuus

 Laskutusominaisuus: Monet asiakkaamme saavat laskutusominaisuudesta monia hyötyjä, mutta esittelemme nyt yhden asiakaskeissin, josta asiakkaamme sai maksimaaliset hyödyt suhteessa panostukseen. Helppokäyttöinen laskutus-ominaisuus muunmuassa selkeytti yrityksen prosesseja, helpotti ennustusta sekä vähensi rutiinityön määrää.  Asiakaskeissi – “Laskutusominaisuus on nopeuttanut toimintaa”

 Työvoiman hallintaHusky Intelligencen toiminnanohjausjärjestelmän otti yritys käyttöön 2017. Aikaisemmin laskutusta oli hoidettu muunmuassa excelin ja wordin sekoituksella sekä parilla muulla ohjelmalla. Ongelmaksi oli kuitenkin aina aikaisemmin syntynyt ensinnäkin prosessin hitaus ja tiedon nihkeä metsästys. Monesti yritys huomasi hukkaavansa aikaa nimenomaan tuplatäyttöä vaativiin ja aikaavieviin tarkistuksiin, jolla virheitä syntyi helposti. Aina tarvittaessa tiedot olivat hukassa tai ne oli vaikea löytää, joka myös hidasti laskujen luomista tai lähettämistä. Yksi hidastava tekijä oli myös laskujen siirtäminen taloushallinnan järjestelmiin, joka monesti vei lisää aikaa ja pahimmillaan saattoi myös kadottaa tärkeitä tietoja matkan varrella.


Yritys oli turhautunut näihin ongelmiin ja otti yhteyttä Husky Intelligenceen. Huskyn käyttöönotto sujui nopeasti ja uusi toiminnanohjausjärjestelmä ja sen laskutus-ominaisuus otettiin käyttöön yrityksessä jo parin viikon kuluttua.


Heti alkuun yritys oli vaikuttunut Huskyn laskutusominaisuuden muokattavuudesta siten, että he kykenivät viimein helposti luoda uusia työpohjia, jotka voitiin tuoda suoraan laskutusosioon. Laskutus-ominaisuudella he pystyivät myös niputtaa monia yhden asiakkaan töitä samaan laskutus-pohjaan, jolloin tuntien työ tapahtuikin automaattisesti järjestelmän sisällä. Yrityksen ongelma nimenomaan tuplatäytöstä ja rutiinityöstä oli ratkennut. Kun kaikki tieto löytyi vihdoin samasta järjestelmästä, myös tiedon haku ja sen muokkaus tai lisäys oli helppoa, eikä vaatinut eri kansioita ympäri yrityksen tiloja tai tietokoneita täynnä turhaa dataa.


Yritys huomasi laskutusominaisuuden positiivisen vaikutuksen myös varastonhallinnan helpotuksena. Kun yritys käy tekemässä joko kerran tai toistuvasti kohteessa suorittamassa työn, järjestelmä pystyi muodostaa laskun työtuntien ja paikanpäällä käytettävien osien tai tuotteiden perusteella. Järjestelmä siis nopeutti koko laskutusprosessia automatisoiden koko työpolun alusta loppuun. Yritys huomasi tämän myös selkeyttävän laskuja niiden saajalle, kun kaikki tieto oli kirjattu ymmärrettävään muotoon.


Kirsikkana kakun päällä oli tietenkin mahdollisuus integroida kaikki laskutustieto suoraan heidän järjestelmästään taloushallinnan järjestelmään. Tämä helpotti viestintää, pienensi virheiden määrää ja vähensi aikaa turhasta e-mail viestien lähettelystä. Järjestelmällä yritys kykeni myös tarkemmin ennustamaan tulevia myyntejä aikaisemman laskutustiedon mukaan, kun kaikki tieto oli helposti saatavilla monissa eri muodoissa.

 

Mikäli haluat kuulla lisää laskutuksesta sekä siitä, miten se nopeuttaa ja tarkentaa toimintaasi,  älä epäröi ottaa yhteyttä. Husky Intelligence mahdollistaa automatiikan ja älykkyyden hyödyntämisen jokapäiväisessä tekemisessä!

 

Käy lukemassa vielä Puhtausalan artikkeli asiakkaastamme ja toiminnanohjausjärjestelmästämme täältä!