Kirjaudu Huskyyn  |  Kirjaudu Husky Mobiiliin  |  Myynti 050 556 1546

Husky – markkinoiden muokkautuvin toiminnanohjausjärjestelmä

Husky-toiminnanohjausjärjestelmä on  selainpohjainen, helppokäyttöinen, nopea ja erittäin monipuolinen. Käyttöönotto ei vaadi asennuksia, palvelimia tai muuta tekniikkaa. Jopa mobiilipalvelumme toimii normaaleilla älypuhelimilla, tableteilla tai vaikka peruspuhelimella.

 

Husky-toiminnanohjausjärjestelmä sopii parhaiten yritykselle, joka tavoittelee kilpailuetua liikkuvan työnvoiman hallinnan avulla; tehostaakseen, automatisoidakseen ja poistaakseen turhaa työtä, sekä helpottamaan perusrutiineja ja siirtymään täysin paperittomaan toimintamallin. Husky-toiminnanohjausjärjestelmän avulla asiakkaamme säästävät selvää rahaa ja voivat olemassa olevalla henkilöstöllä kasvaa kannattavasti toimintojen tehostuessa.

 

Husky Intelligence Oy on vuonna 2008 perustettu tamperelainen yritys. Toimitamme yrityksille toiminnanohjaukseen, myyntiin ja johtamiseen liittyviä liikkuvan työn ratkaisuja. Henkilökuntamme koostuu palvelutoimialojen operatiivisen johtamisen ja yrittäjyyden asiantuntijoista sekä ohjelmistokehityksen ja markkinoinnin ammattilaisista. Yrityksemme on nopeasti kansainvälistyvä, muokkautuvin ja alan ennakkoluuloton toimija. Toimipisteemme ovat Suomessa Tampereella ja Yhdysvalloissa Houstonissa.

muokkautuvin-toiminnanohjausjärjestelmä
Käyttö missä vain
muokkautuvin-toiminnanohjausjärjestelmä
Hallitse töitä ja tiimiä tehokkaasti
Muokkautuvin-toiminnanohjausjärjestelmä
Helppo ja yksinkertainen käyttö

Osaamisemme & Kokemuksemme

Meillä on laaja kokemus ja ymmärrys toiminnanohjausjärjestelmistä ja liikkuvan työn haasteista. Kehitämme Husky-toiminnanohjausjärjestelmää jatkuvasti entistä tehokkaammaksi, helppokäyttöisemmäksi sekä toiminnoiltaan entistä automatisoidummaksi. Husky-toiminnanohjausjärjestelmä on markkinoiden muokkautuvin ja se on kehitetty erilaisiin tarpeisiin.  Pidämme huolen, että raportointi on nykyliiketoiminnan vaativalla tasolla ja liiketoimintakriittisten suorituskykymittareiden seuranta on helppoa.

 

Husky-toiminnanohjausjärjestelmä on selainpohjainen eikä vaadi minkäänlaisia asennuksia asiakkaan laitteille. Tämän vuoksi käyttöönottokulut ovat matalat ja käyttö on helppoa ja yksinkertaista millä tahansa laitteella. Tarvitset Husky-toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön pelkästään nettiyhteyden sekä tietokoneen, tabletin tai puhelimen. Käyttö on siis mahdollista missä tahansa kuten kotona, työpaikalla tai asiakkaan luona. Husky-toiminnanohjausjärjestelmä toimii SaaS (Software as a Service) mallilla ja hyödynnämme käytössä pilvipalveluita.

Siivouspalvelut & Kotihoidon palvelut 0
LVI-Palvelut 0
Huolto, Asennus & Kunnossapito 0
Muut toimialat 0

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@huskyintelligence.com

qodef-team-image
Toimitusjohtaja
Seppo Varpukari

+358 (0)50 556 1546

qodef-team-image
Tekninen johtaja
Arto Hännikäinen

+358 (0)50 486 7239

qodef-team-image
Myyntijohtaja
Heikki Saari

+358 (0)50 311 2186

qodef-team-image
Ohjelmistokehittäjä Tukihenkilö
Seppo Koivisto

+358 (0)45 236 9369