Nykyaikainen korjaamo-ohjelmisto automatisoi viestintää

Nykyaikainen korjaamo-ohjelmisto automatisoi viestintää

Korjaamopalveluissa kilpailu asiakkaista kasvaa. Luotettava palvelu ja oikea-aikainen asiakasviestintä on nähty tärkeänä kilpailuetuna palveluja valittaessa. Korjaamoyritysten arki on hektistä ja tietojärjestelmiltä vaaditaan paljon. Nykyaikainen korjaamo-ohjelmisto automatisoi viestintää.

 
Hyvin suunniteltu toiminnanohjausjärjestelmä mahdollistaa korjaus- ja huoltotoimenpiteiden tekemisen nopeasti ja vaivattomasti. Kaikki tieto tallentuu keskitettyyn tietokantaan ja se on reaaliajassa myös muiden, kuten myynnin ja työnjohdon hyödynnettävissä. Näin vältytään virheiltä ja ylimääräiseltä työltä sekä turvataan korkea asiakastyytyväisyys.
 

Nykyaikainen korjaamo-ohjelmisto automatisoi viestintää

 
Korjaamopalvelujen läpinäkyvyys on nykypäivänä yhä tärkeämpää. Husky-ohjelmisto lähettää viestit työn tilan muutoksista automaattisesti asiakkaalle. “Autosi huolto on aloitettu” tai “Autosi huolto on valmis ja auto on noudettavissa” -tyylisiä viestejä voidaan lisätä prosessin eri vaiheisiin vapaasti. Automatisoituja SMS- ja sähköpostiviestejä voidaan käyttää tehostamaan myös yrityksen sisäistä tiedonkulkua.
 

Varaosarekisteri ja työohjeet järjestelmän ytimessä

 
Huskyn rekistereissä voidaan ylläpitää varaosatietoja ja tarvittavia lisätietoja kuten työohjeita. Järjestelmän avulla työhön saadaan varmasti oikeat osat, eikä mekaanikon tarvitse tukeutua pelkästään muistiin tai vanhoihin papererilappuihin. Tehokkaalla toiminnanohjauksella turhan työn määrä vähenee, yritys nostaa tuottavuuttaan ja erityisesti asiakastyytyväisyyttä.
 

Kaikki tiedot hallittavissa myös mobiilisti

 
Tehokas mobiilikäyttö mahdollistaa paperittoman työskentelyn. Husky-ohjelmisto ei vaadi asennuksia ja se toimii kaikilla laitteilla, joissa on internet-yhteys. Huskyn avulla hoituu työohjeiden selailu, työaikakirjausten tekeminen, varastotapahtumien tekeminen, automaattiset kaksisuuntaiset tekstiviestit sekä sähköpostit, liitteet, sähköiset allekirjoitukset ja paljon muuta – reaaliajassa.
 

Kaikki samassa paketissa laskutukseen saakka

 
Husky on ennen kaikkea ohjelmisto, joka sisältää kaikki korjauspalveluja tekevän yrityksen tarvitsemat töiden hallintaan liittyvät ominaisuudet samassa paketissa. Huskyn ERP-järjestelmän on todettu toimivan hyvin erityisesti vaativissa toimintaympäristöissä ja hyvästä syystä. Husky-ohjelmiston avulla yritys voi hoitaa koko palveluprosessin myynnistä laskutukseen. Sen avulla kaikki tieto löytyy samasta järjestelmästä missä ja milloin tahansa, olet sitten toimistolla, kotona tai asennustöissä.
 

 
Husky Intelligence on Tampereella toimiva toiminnanohjausjärjestelmien palveluntuottaja, jolla on jälleenmyyjät UK:ssa ja Kanadassa sekä vankkaa kokemusta vaativilta palvelualoilta jo yli kymmenen vuoden ajalta. Mikäli kiinnostuit, ota nyt yhteyttä ja voimme katsoa juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun.
 
Nyt ilmainen koekäyttö: Aloita Husky-ohjelmiston ilmainen koekäyttö tästä

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.