SOITA 050 311 2186

Oppimisen aika alkaa!

Näin syksyn kynnyksellä niin pienet kuin hieman isommatkin oppilaat aloittavat taas opin tien. Joku viisas on joskus tokaissut, että oppiminen ei lopu koskaan. Tämä on mielenkiintoinen lausahdus, sillä se pätee jokaiseen meistä. Onko oppiminen ja kehittyminen kuitenkaan vain meidän ihmisten ja muiden elävien olentojen asia?

 

Teknologia kehittyy kovaa vauhtia ja koneita sekä järjestelmiä kehitetään aina vain pidemmälle. Artificial Intelligence, AI, eli tekoäly on seuraava suuri ohjelmistoalan megatrendi. Monet ohjelmistot pyrkivät muun muassa helpottamaan käyttäjiensä arkea, luomaan kilpailuetua ja kasvattamaan tulosta. Ohjelmistoilta vaaditaan automatisoituja ja älykkäitä toimintoja sekä muokkautuvuutta yrityksen ja käyttäjien tarpeisiin.

 

Siihen, että ohjelmisto tekisi kaikki työt puolestamme ja hoitaisi kaikki itsenäisesti robotiikan avulla, on vielä matkaa. Haluamme kuitenkin olla tässä muutoksessa aallonharjalla ja varmistaa, että meidän toiminnanohjausjärjestelmän ominaisuudet edustavat kehityksen kärkeä. Suunta meillä on oikea, siitä hyvinä esimerkkeinä ovat automatisoidut palvelusopimukset töiden luontiin ja niiden yhdistettävyys automatisoituun kaksisuuntaiseen asiakasviestintään sekä kehittynyt reittioptimointi töiden optimaalisen järjestyksen luomiseen.

 

Me Huskylla seuraamme teknologian kehitystä ja kartoitamme asiakkaiden tarpeita, jotta voimme valjastaa uusimmat innovaatiot tehostamaan asiakkaidemme liiketoimintaa. Emme pelkästään toimita järjestelmää, vaan voimme luoda kokonaan uusia liiketoimintamalleja sekä konsepteja.

 

Husky Intelligence Oy on suomalainen nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä liikkuvan työn ohjaukseen erikoistunut ohjelmistoyritys. Yrityksellä on toimipisteet Suomessa Tampereella ja Yhdysvalloissa Houstonissa sekä jälleenmyyntiä UK:ssa.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.