Optimaalisen työpäivän haaste on ratkaistu

Optimaalisen työpäivän haaste on ratkaistu

Onko sinun yrityksessäsi usein mietitty, miten työpäivän tehtävät voisi suorittaa mahdollisimman tehokkaasti, jopa optimaalisesti? Tehtävien suoritusjärjestyksen, henkilöiden osaamisten ja töiden osaamisvaatimusten yhdistäminen sekä kohteiden välisten siirtymien huomiointi on haastavaa, erityisesti silloin kun tehtäviä on paljon ja tilanteet muuttuvat nopeasti. Optimaalisen työpäivän haaste on ratkaistu tekoälyn avulla.

 
Elokuussa 2020 laskennalliseen älykkyyteen ja optimointiin keskittyvä suomalainen matemaatikkoryhmä teki maailmanennätyksen juuri tässä tosimaailman haasteessa. Belgialaisen tiimin edellinen maailmanennätys päihitettiin selvin lukemin. CI Computational Intelligence Oy:n tieteilijät Cimmo Nurmi, Jari Kyngäs ja Nico Kyngäs ovat jo yli kymmenen vuoden ajan ratkoneet menestyksekkäästi käytännön optimointiongelmien haasteita. Ryhmä on toteuttanut ratkaisuja mm. suurten henkilömäärien työvuorosuunnitteluun sekä jääkiekon SM-liigan otteluohjelmien optimointiin.
 

Millaiset yritykset hyötyvät optimoinnista?

 
Uusi optimointityöväline parantaa erityisesti liikkuvaa työtä tekevien yritysten tehokkuutta. Tyypillisiä liikkuvaa työtä tekeviä toimijoita ovat asennus- ja huoltotoimintaan, siivoukseen, hoivapalveluihin, kotihoitoon, vartiointiin ja kuljetuksiin erikoistuneet yritykset. Työpäivien suunnittelu nopeutuu ja optimointi parantaa yrityksen palvelun laatua, työtyytyväisyyttä ja tehokkuutta. Eli käytännössä yritykset säästävät aikaa ja rahaa.
 

Husky-ohjelmistoon tuhti annos tekoälyä

 
CI Computational Intelligence ja Husky Intelligence ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on tarjota yhdessä entistä tehokkaampia ja helppokäyttöisempiä ratkaisuja liikkuvaa työtä tekevien yritysten toiminnanohjaukseen ja työpäivien optimointiin.
 
Olemme innoissamme yhteistyöstä. Tiimiemme jäsenet ovat tehneet vuosia yhteistyötä eri yhteyksissä aikaisemminkin ja uuden yhteistyön aloittaminen on ollut helppoa, toteaa CI Computational Intelligencen toimitusjohtaja Cimmo Nurmi.
 
Husky Intelligence Oy on keskittynyt palvelemaan erityisesti liikkuvaa työtä tekeviä palveluyrityksiä. Yrityksen kärkituote Husky FSM on liikkuvan työn hallintaan (Field Service Management) suunniteltu toiminnanohjausjärjestelmä. Husky-ohjelmistolla on käyttäjiä Suomessa, UK:ssa ja Pohjois-Amerikassa.

 
Husky Intelligence on Tampereella toimiva toiminnanohjausjärjestelmien palveluntuottaja, jolla on jälleenmyyjät UK:ssa ja Kanadassa sekä vankkaa kokemusta vaativilta palvelualoilta jo yli kymmenen vuoden ajalta. Mikäli kiinnostuit, ota nyt yhteyttä ja voimme katsoa juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun.

 
Lue lisää CI Computational Intelligence Oy:stä ja optimoinnin maailmanennätyksestä.
 
Nyt ilmainen koekäyttö: Aloita Husky-ohjelmiston ilmainen koekäyttö tästä

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.