Palvelupolku

Husky Intelligencen palvelupolku – 6. vaihetta

Husky Intelligencen palvelupolku


Mikä on meidän palvelupolku? Husky Intelligencen toiminnanohjausjärjestelmä on markkinoiden muokkautuvin ERP, jonka monipuoliset ominaisuudet tuovat jokaiseen työpäivään nopeutta, tarkkuutta ja helpotusta.  Miten Husky Intelligencen järjestelmä näkyy oikeasti työarjessasi? Kuinka se tehostaa toimintaa ja missä tilanteissa se antaa paljon hyötyjä käyttäjälleen?


1.Myynnin apuväline


Jos yrityksesi kaipaa lisää asiakkaita, on myynnin johtamisen työkalu siihen oiva apu. Tämä ominaisuus seuraa sekä automatisoi myyntiputkea niin, että myös kaukaisilta tuntuvat myyntiennusteet saadaan toteutettua konkreettisena tekemisenä. Näin ohjelma tuo parhaimmillaan lisää asiakkaita sekä kirittää myyntitiimiä saavuttamaan asetetut tavoitteet. Järjestelmällisen käytön lopputulos on oikeisiin asioihin keskittyminen ja näin ollen voitettujen myyntiprojektien kasvu.


2.CRM-järjestelmän ominaisuudet


Asiakkuuksien hallitseminen on tärkeää mikäli haluaa pitää asiakkaat tyytyväisenä koko palvelupolun ja asiakkuuden ajan. Hallitse Husky Intelligencen toiminnanohjausjärjestelmällä asiakkuuksia. Voit ylläpitää asiakkuuden tärkeimpiä tietoja ja tarjota asiakkaalle pääsyn omiin tietoihinsa. Voit myös automatisoida asiakasviestintää tekstiviestien ja sähköpostien avulla esimerkiksi ilmoittamalla työvarauksista ja töiden valmistumisesta.


3.Töiden automatisointi


Kun työtilanteessa huomataan tarve tulla tekemään sama huolto asiakkaalle uudestaan vaikkapa vuoden päästä, pääsee itse helpoimmalla kun teet Husky Intelligencellä automaattisesti töitä luovia palvelusopimuksia. Järjestelmä voi myös kysyä sopiiko tietty aika asiakkaalle ja vahvistaa töiden ajankohtia kaksisuuntaisen viestinnän avulla ja näin säästyy aikaa muuhun tärkeään tekemiseen.4.Työnohjauksen ominaisuudet


Työntekijä pääsee asiakkaalle, jossa huomaa aikaisemmin tutun laitteen, joka tulee huoltaa. Husky Intelligencen työnohjaus nopeuttaa toimintaa paikanpäällä käyttäen aikaisempaa laiterekisteriä kustomoitavien kenttien kera. Järjestelmä myös mahdollistaa sähköiset allekirjoitukset jolla varma tieto liikkuu nopeasti työnantajalle.


5.Laskutus


Automatisoitu laskutus auttaa nopeuttamaan palvelupolkua, sekä vähentää virheiden määrää, jolloin kaikki aina asiakkaasta työnantajaan selviävät kunnialla työtilanteesta huolimatta. Helppo ja automatisoitu laskutus vähentää paljon myös turhaan paperinpyörittelyyn käytetty aikaa sekä toistuvan raportoinnin muodossa siirtäen laskut suoraan taloushallinnan järjestelmiin.


6.Raportointi


Työtilanteessa tulevaa dataa on monesti paljon ja jos dataa ei kirjaa minnekkään, jää siinä helposti paljon yrityksellesi tärkeää tietoa käyttämättä, jonka joku muu kyllä muistaa hyödyntää. Tässä vielä hyvä kirjoitus datan tärkeydestä. Husky Intelligencen ERP-järjestelmän ominaisuuksiin kuuluu monet kustomoitavat kentät, johon tätä saatua dataa voi kirjata helposti liittäen mukaan jopa kuvia sekä taulukoita. Näin voidaan myös seurata yrityksen suorituskykymittareita, sekä ennustaa ja tehostaa tulevia huolto- ja palvelutilanteita.


 

ERP-järjestelmämme palvelupolku on tärkeää ymmärtää, jotta osaa ennakoida hyödyt sekä seurata niitä. Mikäli kiinnostuit, otathan yhteyttä! 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.