Palvelusopimuksen hyödyt

Palvelusopimuksien hallinnan hyödyt – Kolme tärkeää asiaa

Palvelusopimukset ovat jatkuvia huoltosopimuksia, jotka tehdään yhdessä yrityksen ja asiakkaan kanssa pitkälle aikavälille. Eli jos on esimerkiksi tilanne, jossa asiakkaalla käydään kerran kuukaudessa siivoamassa tai kerran vuodessa huoltamassa jokin laite, luodaan tällöin palvelusopimus helpottamaan ja selkeyttämään tilannetta.
 
Tässä blogitekstissä kerron lisää siitä, mitä konkreettisia hyötyjä palvelusopimusten automatisointi tuo ERP-järjestelmällä.
 

1. Ennakointi

 
Ensimmäinen hyöty on tietenkin ennakointi. Tässä siis tarkoitan sitä, kuinka palvelusopimuksilla voidaan pystyä ennakoimaan tuloja, sekä esimerkiksi huolloissa käytettäviä laitteita tai vaikkapa siivouksissa kuluvia aineita. Tiedetään myös aikaisemmin, koska on tulevia töitä ja näin myös töiden tekijät.
 

2. Helppo raportointi

 
Kun yritys alkaa käyttää palvelusopimuksien hallintaa, huomaavat he pian kuinka tärkeää on myös löytää asiakkaan toiveet tai pyynnöt helposti seuraavaa huoltoa varten. Tämä onnistuu helposti, kun järjestelmästä löytyy tarvittavat tiedot suoraan palvelusopimuksesta. Työmiehet voivat helposti tarkistaa, oliko kohteessa esimerkiksi koira joka pitää muistaa ottaa huomioon ovia availlessa, tai mistä löytyy avain millä työmiehet pääsevät sisälle mikäli asiakas ei ole kotona. Tämä tuo myös asiakkaalle hyvän olon, kun työmiehet osaavat raportoida oikeat asiat ja hyödyntää näitä myöhemmin.
 

3. Toiminnan tehostus

 
Palvelusopimus-ominaisuudella on mahdollista laittaa tietyt huollot aina tietylle työntekijälle. Tämä myös helpottaa yritystä ja selkeyttää töitä, kun sama henkilö käy suorittamassa huollon. Palvelusopimukset ja ERP-järjestelmä yleisestikin auttavat yritystä tehostamaan toimintaa monella tapaa. Esimerkiksi Excelin käyttö ja siitä johtuvat virheet tiedoissa ovat historiaa, kun kaikki tieto on samassa paikassa järjestelmän sisällä. Palvelusopimusten luonti käy automaattisesti ja myös niiden muokkaus onnistuu käden käänteessä.
 
Emme voi kiistellä, etteikö tehokkaasta palvelusopimuksien hallinnasta olisi monia eri hyötyjä yritykselle. Se nimittäin tehostuksen lisäksi, myös helpottaa ja selkeyttää työprosesseja sekä työntekijöiden arkea.
 
Jos haluat tietää, miten voit automatisoida yrityksesi rutiineja, lue lisää toiminnanohjausjärjestelmästämme täällä!
 
Husky Intelligence on Tampereella, USA:ssa ja Iso-Britanniassa toimiva toiminnanohjausjärjestelmien palveluntuottaja. Kokemusta meillä on toiminnanohjausjärjestelmistä jo yli kymmeneltä vuodelta. Mikäli kiinnostuit, ota nyt yhteyttä ja voimme katsoa juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun.
 
Nyt ilmainen koekäyttö: Aloita Husky-ohjelmiston ilmainen koekäyttö tästä

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.