Palvelusopimus tarkoittaa

Mitä palvelusopimus tarkoittaa yrityksen näkökulmasta


Palvelusopimus tarkoittaa:

Sopimusta joka luodaan yrityksen ja asiakkaan välillä. Se voidaan suunnitella jatkuvaksi pitkällekin aikavälille. 

Palvelusopimusten vaikutus yrityksillä


Onko yrityksellä hyvä vaihe menossa ja sopimuksia syntyy mukavaan tahtiin? Asiakaskunnan kasvu ja lisääntynyt laskutettava työmäärä pitäisi parantaa automaattisesti yrityksen tulosta ja asemaa, mutta kynällä ja paperilla ei kovin pitkälle kasvuhaaveiden kanssa pötkitä. Pahimmassa tapauksessa lisääntyvä asiakaskunta ja heille solmitut palvelusopimukset voi jopa heikentää yrityksen tulosta, jos yrityksen tukena ei ole kunnon työkaluja asiakkaiden ja heidän töidensä hallintaan.

Yrityksille tuottavaa toimintaa ovat usein pitkät palvelusopimukset, jossa asiakkaan laitteista tai kohteista pidetään huolta pidemmällä sopimuksella. Erilaisten uusien palvelujen ja konseptien suunnittelua ja yrityksen tuoteportfolion laajenemista voi jarruttaa, jos palvelusopimuksen sisältävien töiden hallinta on työlästä tai jopa mahdotonta. Vaikka myyjälle palvelusopimuksien tai muiden toistuvien töiden myynti olisikin helppoa, voi työnjohto pyöritellä päätään töiden hallitsemisessa ja kenttätyön ohjaamisen hankaluuden edessä. Töiden ja sopimusten hallinnassa on oltava sellaiset työkalut, jotka tukevat erilaisten palvelusopimusten töiden luontia ja mahdollistavat yrityksen toiminnan kehittämisen asiakkaiden vaatimuksia vastaamaan.

Miten palvelusopimus auttaa yritystä?


Palvelusopimuksissa voidaan määritellä, miten tiheällä aikavälillä laitetta käydään huoltamassa tai asuntoa siivoamassa. Oli käyntitiheys sitten mikä tahansa, on tärkeää, että eri aikajaksotuksella toistuvat tehtävät ovat kaikki luotavissa ja hallittavissa helposti. Jokaista eri käyntiä ei voi jättää työnjohtajan luotavaksi, vaan tehtävään on oltava työkalu, jonka avulla työnjohtaja voi luoda tehtävät helposti kerralla koko sopimuskauden ajalle. Sopimuskauden edetessä toistuvien töiden hallinta tulee olla myös helppoa, etteivät asiakkaan vaatimat muutokset kuormita työnjohtoa.

Asiakkaiden ja heidän kohteidensa tuntemus on yritykselle hyvin tärkeää. Kun nämä tiedot on syötetty järjestelmään sisään, voidaan niitä hyödyntää esimerkiksi erilaisten kampanjoiden luomisessa. Erilaisten palvelusopimuksien ei aina tarvi olla sidoksissa niinkään aikaan, vaan kunnon työkalu töiden hallintaan mahdollistaa erilaisten kampanjoiden kohdistamisen myös asiakkaiden ja heidän kohteidensa ominaisuuksien vuoksi. On kyseessä sitten laitevalmistajan määräämä takuuhuolto tietyn tyyppiseen moottoriin tai yrityksen itsensä suunnittelema kampanja vain tietyn tyyppisille asiakkaille tai kohteille, töiden luominen helposti koko asiakas- tai laitekannalle luo yrityksen tuoteportfolioon paljon uusia mahdollisuuksia.  

Palvelusopimus tarkoittaa ennenkaikkea automatisaatiota yritykselle, ja yhtä asiaa vähemmän huolehdittavaksi. Sinun ei enää tarvitse lisäillä toistuvia tietoja moneen eri paikkaan, järjestelmä hoitaa tämän puolestasi.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä Husky Intelligenceen ja voimme laskea teille tarjouksen.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.