Liikkuvan työn tehostaminen

Palveluyrityksen tärkeimmät ohjelmistokomponentit

Liikkuvaa työtä tekevän palveluyrityksen liiketoiminnan tehostamisen ei tarvitse olla kallista ja monimutkaista. Tässä on lyhyt katsaus palveluyritysten yleisimmistä tarpeista ja hyviksi todetuista edullisista ohjelmistokomponenteista.

 
Toiminnan ytimessä on tyypillisesti kenttätyön ohjaukseen tarkoitettu FSM (Field Service Management) -ohjelmisto, jonka avulla hallitaan palveluyrityksen operatiiviset ydintoiminnot kuten tarjousten tekeminen, palvelusopimusten hallinta, työmääräimet, töiden resursointi, tuotteiden varastokirjaukset sekä automaattinen sähköinen viestintä.
 

Liittymä taloushallinnon ohjelmistoon

 
FSM-ohjelmiston rinnalla käytetään taloushallinnon ohjelmistoa, jolla hoidetaan laskujen lähettäminen, myyntireskontra, ostolaskujen käsittely, kirjanpito ja palkanlaskenta. Esimerkiksi laskutukseen liittyvät tiedot voivat siirtyä FSM-ohjelmistosta taloushallinnon ohjelmistoon ja kirjanpitoon automaattisesti. Huskyn FSM-ohjelmistosta tiedot siirtyvät automaattisesti yleisesti käytössä oleviin taloushallinnon ohjelmistoihin esimerkiksi NetVisoriin, Fivaldiin sekä Finnvoiceriin.
 

Viestinvälityspalvelut

 
Oikea-aikainen ja tarkka viestintä parantaa asiakkaan palvelukokemusta. Sähköposti- ja SMS-viestit ovat tehokas tapa pitää asiakkaat ja oma henkilöstö ajan tasalla. Huskyn viestikeskus mahdollistaa viestien lähettämisen kytkemisen mihin tahansa palveluprosessin vaiheeseen. Viestikeskuksen avulla voidaan toteuttaa erilaisia muistutuksia eikä asioita pääse unohtumaan. Viesteissä on myös älyä, eli esimerkiksi SMS-viestiin vastaaminen voi käynnistää uusia tapahtumaketjuja automaattisesti.
 

GPS-sijaintitieto

 
Liikkuvaa työtä tekevissä yrityksissä kaluston ja työntekijän sijainnilla on suuri merkitys. Husky tarjoaa markkinoiden kehittyneimmät työvälineet GPS-seurantaan ja kalustonhallintaan. Huskyn tarjoamat ratkaisut on suunniteltu auttamaan sinua pysymään kartalla, vähentämään kaluston käyttökustannuksia ja polttoaineen kulutusta.
 

Tekoälyn hyödyntäminen

 
Palveluyritysten arjessa on paljon huomioitavia palveluvaatimuksia, tapahtumia ja muuttujia, että itse pähkimällä ei aika välttämättä riitä asioiden järjestämiseen optimaalisella tavalla. Ei hätää, tekoäly auttaa. Uuden yhteistyösopimuksen myötä tulemme hyödyntämään CI Computational Intelligencen tekoälyyn perustuvia maailmanennätystason optimointialgoritmeja työpäivän optimointiin. Tekoälyn avulla Husky osaa järjestää liikkuvaa työtä tekevän yrityksen työpäivät optimaalisella tavalla, ottaen huomioon esimerkiksi siirtymät ja henkilöstön osaamisen.
 

Autamme palveluyrityksiä toiminnan tehostamisessa

 
Ohjelmistojen välille toteutetut valmiit liittymät vähentävät manuaalista työtä ja poistavat virhemahdollisuuksia. Huskyn ja ohjelmistokumppaniemme avulla saat käyttöösi markkinoiden kehittyneimmät ja hyvin testatut järjestelmät, joiden avulla automatisoit yrityksen tärkeimmät prosessit, ja voit keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen. Huskysta löytyy alveluyrityksen tärkeimmät ohjelmistokomponentit.
 
Husky Intelligence on Tampereella toimiva Field Service Management -järjestelmän palveluntuottaja, jolla on jälleenmyyjät UK:ssa ja Kanadassa sekä vankkaa kokemusta vaativilta palvelualoilta jo yli kymmenen vuoden ajalta. Mikäli kiinnostuit, ota nyt yhteyttä ja voimme katsoa juuri teidän yrityksellenne sopivan kokonaisratkaisun.

 
Tutustu myös:
 
CI Computational Intelligence Oy ja optimoinnin maailmanennätys.
 
Visma Netvisor on moderni taloushallinto- ja palkanlaskentaohjelma.
 
Nyt ilmainen koekäyttö: Aloita Husky-ohjelmiston ilmainen koekäyttö tästä

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.