Palveluyritykset ovat yhteiskuntamme selkäranka

Palveluyritykset mukana turvaamassa yhteiskunnan kriittisiä toimintoja

Monet yhteiskunnan kriittiset toiminnot ovat yksityisten palveluyritysten toiminnan varassa. Nämä yritykset tekevät tälläkin hetkellä erittäin tärkeää työtä yhteiskuntamme hyvinvoinnin eteen.

 

Terveydenhuollosta, siivouksesta, jätehuollosta, tavaroiden kuljetuksista, koneiden ja laitteiden toimivuudesta, tietoliikenteestä sekä yleisestä turvallisuudesta vastaavat yritykset takaavat elintärkeiden peruspalvelujen toiminnan myös poikkeustilanteessa.
 
Normaalitilanteessa näitä palveluja pidetään itsestäänselvyytenä, mutta esimerkiksi nyt, koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen aikana, peruspalvelujen toimivuuden merkitys ja arvostus kasvavat entisestään. Kun muu toiminta lamaantuu, niin yhteiskunnan peruspalveluiden on toimittava entistä tehokkaammin, ja useilla toimialoilla jopa kasvaneilla volyymeilla.
 

Yritysten toimintaedellytykset tilapäisesti uhattuna

 
Hallitukset ympäri maailmaa ovat tehneet rohkeita päätöksiä estääkseen koronaviruksen leviämisen. Ihmisten terveydentilan eteen on tehtävä kaikki mahdollinen. Päätöksillä on ollut suuri vaikutus myös yritysten toimintaan. Poliittisilla päätöksillä tehdyt rajoitukset vaikuttavat välittömästi yritysten liiketoimintaan. Nyt on odotettavissa yhtä rohkeita päätöksiä myös yritysten toiminnan tukemiseksi. Tästä esimerkkinä Kauppalehden artikkeli: Sadoilta yritysvaikuttajilta vetoomus hallitukselle yritysten toimintaedellytyksien turvaamiseksi.
 
Me Huskyssä olemme ylpeitä saadessamme palvella juuri näitä toimintakriittisiä palvelyrityksiä. Kiitos teille tärkeästä työstä yhteiskuntamme hyvinvoinnin eteen! Tuntuu, että myös oman työmme merkitys kasvaa entisestään. Olemme valmiina tukemaan osaltamme yhteiskunnan toimintaa tarjoamalla kriittisten velvoitteiden hoitamiseen tarvittavat työvälineet, tarvittavan skaalautuvuuden sekä asiantuntijapalvelut monille kuormitetuille asiakkaillemme. Nyt puhalletaan kaikki yhteen hiileen!
 
Husky Intelligence Oy on suomalainen kansainvälisesti toimiva toimintakriittisten palveluorganisaatioiden toiminnanohjaukseen erikoistunut ohjelmisto- ja asiantuntijayritys. Yrityksellä on toimipisteet Suomessa Tampereella ja Yhdysvalloissa Houstonissa sekä jälleenmyyjät UK:ssa ja Kanadassa.

 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä.
 
Nyt ilmainen koekäyttö: Aloita Husky-ohjelmiston ilmainen koekäyttö tästä