Husky Intelligence

Sopimustenhallinta

 


Sopimustyöt haltuun!Kevätaurinko lämmittää ja valaisee jo korkealta. Taas yksi talvi alkaa taittua kevääksi. Mutta mitä kaikkea kevään aikana pitikään tehdä? Asiakkaiden laitteille piti tehdä kaikenlaista huoltoa ja kunnostusta, mutta Excel-tiedosto, johon toimenpiteet on listattu, on toimiston toisella tietokoneella. Onneksi työntekijät muistavat missä kävivät viime keväänä ja tai mitä siellä tekivät, vai muistavatko? Entä miten olikaan sovittu laskujen kanssa? Sisältyivätkö varaosat sopimukseen vai saiko kaiken laskuttaa? Apua, en muista!


On aika lopettaa pohtiminen ja turhautuminen sopimusten hallinnassa, sillä Husky Intelligencellä on asiakkaiden ja heidän sopimusten hallintaan valmis työkalu. Huskyn palvelusopimus-ominaisuuden ansiosta mikään ei ole enää muistin varassa, vaan kaikki työt ja niihin liittyvät ohjeet ovat jo valmiina järjestelmässä odottamassa kevään sesonkia. Työntekijät näkevät mobiililaitteillaan kaiken tarvittavan, jotta kaikki sopimuksen vaatimat toimenpiteet tulee suoritettua. Työnjohto voi tarkistaa jo kuukausia aiemmin mihin kohtaan kalenteria tarvitaan kiireapua vai selvitäänkö omin voimin kiireisestä sesongista. Riittää kun laskutat asiakkaita valmistuneista töistä ja luot uusia sopimuksia, joista yritys saa varmaa ja toistuvaa tuloa. Kun asiakkaiden sopimuksien muisteluun tai vihkojen ja excelien selaamiseen ei kulu aikaa ennen jokaista sesonkia, jää aikaa yrityksen kehittämiselle sopimustöiden muistelun sijaan.


Huskyn sopimustenhallinta


Huskyn muokkautuva järjestelmä mahdollistaa sopimustöiltä kerättävän juuri sellaisia tietoja, jotka sopimuksessa on sovittu. Enää asiakkaan hankalat vaatimukset eivät tarkoita automaattisesti jotain toista järjestelmää, jossa sopimustyöt raportoitaisiin omanaan, vaan Husky muokkautuu asiakkaiden hankaliinkin vaatimuksiin siten, että asiakas saa varmasti sen, mitä sopimukselta haluaa. Asiakas saa automaattiset kuittaukset valmistuneista töistä ja raportit sellaisina kuin haluaa. Enää täysin erilaiset asiakkaat ja heidän erilaiset vaatimuksensa eivät ole ongelma, vaan muokkautuva Husky taipuu moniin eri tarpeisiin hienosti.


Asiakkaan haluamat muutokset kesken sopimuskauden eivät myöskään aiheuta Huskylla ongelmia, vaikka kynällä ja paperilla sopimuksia ja töitä hallitessa pienikin muutos sekoittaisi vihkojen sivut pitkäksi aikaa. Huskyn sopimustenhallinta hoitaa muutokset helposti ja tuleviin töihin saadaan kaikki asiakkaan toivomat muutokset hetkessä nappia painamalla. Uusiin vaatimuksiin saatetaan vaatia jopa uusia kenttiä työntekijän tueksi ja helpoimmillaan saat luotua ne järjestelmän jopa ilman Huskyn apua. Ota yhteyttä meihin ja kysyy lisää!