Men_looking_ERP_on_Pad

Tarpeellinen tieto saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta

Huskyn ERP:llä pääset käsiksi tarpeelliseen tietoon ajasta ja paikasta riippumatta. Kaikki Huskyssä oleva data on käytössäsi sekä tietokoneella että mobiilissa.

 

Paperit ovat sekaisin ja kymmenessä eri paikassa. Excel ei tallentanutkaan viimeisiä muutoksia. Asiakas soittaa, ja reklamoi tehdystä työstä. Mistä ihmeestä löydän sen työraportin? Kuka kohteella on mahtanut käydä ja tietäisi asiasta lisää? Kuulostaako tutulta?
 
Huskyn pilvipohjaisen ERP:n käyttäjänä et enää kohtaa tällaisia tilanteita. Kaikki data on aina saatavilla. Asiakasrekisteri, työt, ohjeistukset, sopimukset, laskut, kaikki samassa paikassa. Huskyn järjestelmässä voit tehdä ketterästi hakuja, ja löydät esimerkiksi asiakaspalvelutilanteessa tarvittavat tiedot hetkessä. Puhumattakaan aikasäästöstä, jonka saavuttaa siirtymällä täysin paperittomaan työnohjaukseen. Sujuva käyttöliittymämme tekee loikkauksen moderniin työnohjaukseen ennen näkemättömän helpoksi.

 
Tiedemaailman puolella Raggad (2010) kirjoittaa tiedon luottamuksellisuudesta, eheydestä ja saatavuudesta. Pähkinänkuoressa Raggad tarkoittaa sitä, että tarvittavan tiedon on oltava saatavilla oikealle henkilölle oikeaan aikaan, ja järjestelmässä olevan tiedon pitää olla kiistämätöntä. Kiistämättömyys vaatii sitä, että tietoja muokkaavat tahot eli käyttäjät pystytään todentamaan. Raggadin näkökulmana on tietoturvallisuus, mutta mielestämme edellä mainitut teemat helpottavat myös jokaisen yrityksen arkea.
 
Huskyn järjestelmässä tieto on eheää, ja käyttäjien oikeuksilla pystytään rajaamaan tiedon saatavuutta. Järjestelmään ei myöskään pääse käsiksi ilman käyttöoikeutta, ja tietojen muokkauksista jää aina jälki. Verrattuna moninaisten papereiden ja muistiinpanojen pyörittämiseen yrityksesi ottaa ison askeleen turvallisempaan toimintaan Huskyn ERP:n avulla. Sen lisäksi mobiilissa kirjatut tiedot tehdyistä töistä tuotteineen ja matkakorvauksineen siirtyvät automaattisesti laskulle. Virheen mahdollisuudet vähenevät jälleen manuaalisen työn vähentyessä.

 
Huskyn ERP:n avulla yrityksesi kannalta kriittinen tieto on aina saatavilla ja eheänä. Se helpottaa arkea, ja mahdollistaa tehokkaamman tietopohjaisen johtamisen palveluyrityksessäsi. Ota rohkeasti yhteyttä Huskyn myyntiin. Kerromme mielellämme lisää Huskyn tuomista hyödyistä!
 

 
Kirja: Raggad, B. G. (2010). Information security management: concepts and practice. CRC Press.
 
Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä.
 
Nyt ilmainen koekäyttö: Aloita Husky-ohjelmiston ilmainen koekäyttö tästä