Communication with Husky ERP

Tehokas viestintä apuna arjessa ja kriisitilanteissa

COVID-19-viruksen aiheuttama globaalisti poikkeuksellinen tilanne asettaa kaikki toimijat toimimaan ennenkuulumattomassa tilanteessa. Poikkeustilanne koskee niin yksilöitä, yrityksiä kuin julkista sektoria. Kaikkien toimijoiden kriisinhalinnan keskiössä on tehokas viestintä.

 

Viestinnän pitää olla täsmällistä, hyvin ajoitettua ja selkeää. Puutteellinen viestintä johtaa epäselvyyksiin ja huhujen leviämiseen kaikissa sidosryhmissä. Epäluuloja ei kannata lietsoa. Asiakkaita pitää informoida siitä, pystytäänkö sovitut työtehtävät hoitamaan kriisistä huolimatta. Lisäksi toimintaohjeita on syytä jakaa, mikäli sillä on vaikutusta esimerkiksi omien asiakkaiden tai työntekijöiden työturvallisuuteen.
 
Huskyn ERP:ssä olevan viestikeskuksen avulla viestintä nopeasti muuttuvassa tilanteessa on tehokasta ja vaivatonta. Viestintä voidaan hoitaa joko tekstiviesteillä tai sähköpostitse. Informaatiota on mahdollista jakaa isolle massalle nopeasti reagoiden, muutamalla napin painalluksella. Olipa kyseessä muuttuneet ohjeistukset tai yrityksesi reagointi kriisitilanteeseen, Huskyn viestikeskus hoitaa sen. Ajankohtainen ja läpinäkyvä viestintä ovat ehdottomasti nykypäivän trendi. Avoimuus asiakkaita ja sidosryhmiä kohtaan johtaa luottamuksen kasvamiseen ja asiakaskokemuksen paranemiseen!
 
Huskyn viestikeskus toimii yrityksesi apuna myös normaalissa arjessa, olipa sitten kyseessä automatisoitu muistutus tilatusta työstä asiakkaalle, tai esimerkiksi työtarjous osa-aikaiselle työntekijälle. Osa-aikaisen työntekijän hyväksyessä työtarjouksen järjestelmä luo automaattisesti työn kalenteriin. Huskyn viestikeskus lisää tehokkuutta, ja antaa työnjohdon keskittyä muihin tehtäviin manuaalisen kirjaamisen vähentyessä. Myös erilaiset palveluehdotukset tai tyytyväisyyskyselyt ovat vaivattomasti toteutettavissa. Asiakkaan hyväksyessä palveluehdotuksen työ syntyy automaattisesti kalenteriin. Tyytyväisyyskyselyiden osalta saat reaaliaikaisia raportteja, ja pystyt käyttämään sitä työkaluna joko nopeisiin muutoksiin tai pidemmän aikavälin strategiseen suunnitteluun.
 
Poikkeuksellinen kansainvälinen tilanne vaikuttaa meihin kaikkiin. Tehokkaalla viestinnällä pystymme pitämään asiakkaat ja työntekijät niin tyytyväisinä kuin mahdollista. Huskyn viestikeskus tarjoaa siihen erinomaisen työkalun. Me Huskyllä teemme parhaamme palvellaksemme asiakkaitamme myös näinä haastavina aikoina!

 
Husky Intelligence Oy on suomalainen kansainvälisesti toimiva toimintakriittisten palveluorganisaatioiden toiminnanohjaukseen erikoistunut ohjelmisto- ja asiantuntijayritys. Yrityksellä on toimipisteet Suomessa Tampereella ja Yhdysvalloissa Houstonissa sekä jälleenmyyjät UK:ssa ja Kanadassa.

 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä.
 
Nyt ilmainen koekäyttö: Aloita Husky-ohjelmiston ilmainen koekäyttö tästä