Onko teidän yrityksessänne huomioitu lisämyynti asiakaskäynnin yhteydessä?

Toiminnanohjaus kone- ja laitehuollossa

Kone- ja laitehuoltoa tekevissä yrityksissä asennustöiden, toistuvien huoltokäyntien ja hälytystehtävien yhteensovittaminen on tärkeää. Monelle ammattilaiselle tuttu tilanne on esimerkiksi se, että asiakkaalla huomataan lisähuollon tarve kesken muun työn. Asia halutaan hoitaa nopeasti sopien uusi huoltoaika. Samalla saattaa tulla kiireellinen hälytystehtävä ja käsillä oleva työ joudutaan keskeyttämään.

 
Jatkuvasti muuttuvissa tilanteissa toiminnanohjausjärjestelmä voi auttaa paljonkin. Hyvin suunniteltu järjestelmä mahdollistaa tarvittavien toimenpiteiden tekemisen nopeasti ja vaivattomasti. Tieto tallentuu keskitettyyn tietokantaan ja se on reaaliajassa myös muiden, kuten myynnin ja työnjohdon hyödynnettävissä. Näin vältytään virheiltä ja ylimääräiseltä työltä sekä turvataan asiakastyytyväisyys.
 

Keskitetty töiden hallinta pitää langat käsissä

 
ERP-järjestelmä helpottaa myös tilanteita, joissa huoltoa varten tarvitaan erityisosaamista tai poikkeukselliset erikoistyövälineet, tai jos asiakas haluaa lyhyellä varoitusajalla vaihtaa huollon ajankohtaa. Husky-ohjelmiston havainnollinen näkymä näyttää kaikki työt ja työntekijät helposti, ja sen avulla sijoitat tekijän uuden työn paikalle samalla korvaten tyhjän paikan toisella työllä.
 

Laiterekisteri ja palvelusopimukset järjestelmän ytimessä

 
Huskyn laite- ja tuoterekistereissä ylläpidetään kaikki tuotteet ja tarvittavat lisätiedot. Järjestelmän avulla asiakkaalle otetaan mukaan tarvittavat ja varmasti oikeat osat, eikä ennen kohteeseen lähtöä tarvitse tukeutua pelkästään muistiin tai vanhoihin papererilappuihin. Tehokkaalla toiminnanohjauksella turhan työn määrä vähenee, yritys nostaa tuottavuuttaan ja asiakastyytyväisyyttään. Myös uusien huolto- ja ylläpitosopimusten luonti ja huoltomuistutusten automatisointi onnistuvat helposti.
 

Kaikki tiedot hallittavissa kännykällä

 
Tehokas mobiilikäyttö mahdollistaa paperittoman työskentelyn. Husky-toiminnanohjausjärjestelmä ei vaadi asennuksia ja toimii kaikilla laitteilla, joissa on internet-yhteys. Huskyn avulla hoituvat työohjeiden selailu, työaikakirjausten tekeminen, varastotapahtumien tekeminen, automaattiset kaksisuuntaiset tekstiviestit sekä sähköpostit, liitteet, sähköiset allekirjoitukset ja paljon muuta – reaaliajassa.
 

Kaikki samassa paketissa laskutukseen saakka

 
ERP on ennen kaikkea järjestelmä, joka sisältää kaikki kone- ja laitehuoltoa tekevän yrityksen tarvitsemat töiden hallintaan liittyvät ominaisuudet samassa paketissa. Huskyn ERP-järjestelmän on todettu toimivan hyvin nimenomaan vaativissa toimintaympäristöissä ja hyvästä syystä. ERP-järjestelmän avulla yritys voi hoitaa koko prosessin myynnistä laskutukseen. Sen avulla kaikki tieto löytyy samasta järjestelmästä missä ja milloin tahansa, olet sitten toimistossa, työkohteessa tai vaikkapa junassa.
 
Toimintaa palveleva toiminnanohjausjärjestelmä on yritykselle tärkeä varsinkin silloin, jos tulevaisuudessa halutaan kasvua ja kilpailukykyä. Tutustu lisää: Husky toiminnanohjaus kone- ja laitehuoltoon.
 

 
Husky Intelligence on Tampereella toimiva toiminnanohjausjärjestelmien palveluntuottaja, jolla on jälleenmyyjät UK:ssa ja Kanadassa sekä vankkaa kokemusta vaativilta palvelualoilta jo yli kymmenen vuoden ajalta. Mikäli kiinnostuit, ota nyt yhteyttä ja voimme katsoa juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun.

 
Nyt ilmainen koekäyttö: Aloita Husky-ohjelmiston ilmainen koekäyttö tästä

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.