Toiminnanohjausjärjestelmä huoltoalalle

Toiminnanohjausjärjestelmä huoltoalalle – Husky Intelligence

Huoltoalan yritykset ovat varmasti tottuneet siihen, että työpäivän aikana pitää muistaa yhtä sun toista. Mitkä välineet tulee ottaa mukaan ja mitä kaikkea kohteessa piti tehdä? Nämä kysymykset ovat varmasti jokaiselle tuttuja, mutta varsinkin jatkuvasti muuttuvassa huoltoalan ympäristössä ne ovat jokapäiväinen riesa. Miten toiminnanohjausjärjestelmä helpottaa nimenomaan huoltoalan yrityksen päivittäistä elämää?
 
Seuraavaksi käymme läpi sen, miten ERP-järjestelmämme taipuu juurikin huoltoalan tarpeisiin.
 

Muuttuvan työympäristön siunaus

 
Niinkuin alussa jo mainitsin, on huoltoalalla muuttuvat tilanteet jatkuvia. Yleinen tilanne on esimerkiksi se, että asiakkaalla huomataan lisähuollon tarve kesken kaiken, ja halutaan nopeasti saada tilanne eteenpäin sopien uusi huoltoaika. Tässä tilanteessa ERP voi auttaa paljonkin, kun järjestelmä mahdollistaa kirjata tietoihin tarvittavaa informaatiota asiakkaan tilanteesta ja näin myös myynnin puoli näkee tiedot helposti ja pystyy sitä kautta myös varata  aikaa lisähuollolle. ERP helpottaa myös tilanteita, joissa huoltoa varten tarvitaan eri välineet mukaan mitä yleensä, tai jos asiakas haluaa lyhyellä aikavälillä vaihtaa aikaa. Järjestelmän työt-osiossa näkymä näyttää kaikki työt ja työntekijät helposti, ja sen avulla sijoitat tekijän uuden työn paikalle samalla korvaten tyhjän paikan toisella työllä.
 

Laiterekisterit ja palvelusopimukset kunniaan

 
Huskyn laiterekisterissä tai tuoterekisterissä säilytät kaikki tarkat tuotetiedot, ja näin vähennät työntekijänä virheitä. Tämän avulla tulee otettua mukaan asiakkaalle aina vain tarvittavat ja varmasti oikeat osat, eikä ennen kohteeseen lähtöä tarvi enää pohtia ja muistella, mikä laite olikaan perillä. Tällä ominaisuudella yritys nostaa kilpailukykyään ja tehokkuuttaan, kun tieto kulkee yrityksen sisällä mutkitta ja virheiden määrä vähenee. Myös palvelusopimusten luonti ja automatisointi onnistuu mutkitta ja näin yritys ei ikinä menetä asiakasta ja sitä kautta myös muuten selkeitä tuloja kilpailijoille.
 
Toiminnanohjausjärjestelmä huoltoalalle tai huoltoalan yritykselle on tärkeää, jos tulevaisuuden näkymässä halutaan kasvua ja kilpailukykyä. Juuri tämän takia ERP-järjestelmä on tärkeä hankkia – etenkin huoltoalalle.
 
Jos haluat tietää, miten voit automatisoida yrityksesi rutiineja, lue lisää toiminnanohjausjärjestelmästämme täällä!
 
Husky Intelligence on Tampereella, USA:ssa ja Iso-Britanniassa toimiva toiminnanohjausjärjestelmien palveluntuottaja. Kokemusta meillä on toiminnanohjausjärjestelmistä jo yli kymmeneltä vuodelta. Mikäli kiinnostuit, ota nyt yhteyttä ja voimme katsoa juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun.
 
Nyt ilmainen koekäyttö: Aloita Husky-ohjelmiston ilmainen koekäyttö tästä

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.