toiminnanohjausjärjestelmä kiinteistöalalle

Toiminnanohjausjärjestelmä kiinteistöalalle – Husky Intelligence

Kiinteistöalalla liikutaan paikasta toiseen jatkuvasti. Myös aikataulumuutokset ovat tuttuja jokaiselle tämän alan edustajalle. Sen takia tiedon tulee liikkua reaaliaikaisesti väen mukana, ja tulee olla hyödynnettävissä nopeasti päätöksenteon apuna. Myös erilaiset raportit helpottavat myöhempiä tarkistuksia siitä, monelta on missäkin työ tehty, mikäli asiakkaalla on kysyttävää asiasta. Mikäli nämä asiat eivät ole kunnossa kiinteistöalan yrityksellä, voi siitä nopeasti tulla ongelma, joka näkyy kaikkialla työntekijöistä asiakkaihin.
 
Tässä blogissa käymme läpi, miten ERP-järjestelmämme taipuu juurikin huoltoalan yritysten tarpeisiin.
 

Reaaliaikainen tiedonkulku tuo turvaa yritykselle

 
Kiinteistöala on melko spesiaali ala siinä mielessä, että päivän kulku saattaa muuttua suurestikin siitä, mitä sen piti alunperin olla. Asiakkaalla on unohtunut avaimet sisälle ja jonkun täytyy avata ovi tai esimerkiksi se, kun yön aikana on jäätynyt tiet, ja sen seurauksena tulee käydä hiekoittamassa piha-alueet. Päivän kulku muuttuu nopeasti, jolloin yrityksen tulee pysyä mukana siitä, mihin mennään seuraavaksi, ettei turhia odotteluaikoja tule ja asiakkaat saa syytä valittaa hitaasta ja tehottomasta palvelusta.
 
ERP-järjestelmän avulla kiinteistöalan yritys ottaa nopeasti kopin uusista työkohteista, kun kaikki tieto on helposti löydettävissä järjestelmän sisältä, ja se myös päivittyy reaaliaikaisesti järjestelmään. Tämä tuo helpotusta yritykselle poistaen myös samalla turhat varmistuspuhelut toimistolle tai vaikkapa asiakkaalle.
 

Raportointi helpottamassa selvittelyä

 
Kiinteistöalan yritykset käyvät monesti määrätyissä kohteissa usein, mutta vaihtelevasti. Joko käydään suorittamassa perushuollot tai ylläpidot kerran viikossa, tai jos jotain ilmenee, sinne saatetaan mennä useamminkin. Palvelusopimuksia automaattisesti luova järjestelmä pitää sisällään kaiken tärkeän tiedon kohteesta ja sen perustarpeista, mutta vasta raportointi-ominaisuuden avulla voidaan pitää silmällä, mitä ongelmia tai asioita pitää huomioida tulevaisuudessa. Tämä helpottaa niin yrityksen hallintoa kuin sen työntekijöitäkin, samall pitäen myös asiakkaan tyytyväisenä. Raportointi auttaa parhaiten tilanteissa, jossa asiakas esittää, ettei jotain määrättyä työtä ole hoidettu. Tässä kohtaa mikäli on yrityksellä näyttää raportti kyseisestä työstä, voidaan se hyödyntää tilanteen selvityksessä.
 
Aikaisemmin raportoidun tiedon avulla voidaan myös ennakoida tulevaa. Kuvittele vaikkapa tilanne, jossa asiakkaalla lamppu on monesti palanut erityisen nopeasti samasta valonlähteestä, voidaan todeta valonlähteen olevan viallinen ja sen vaihtotarpeen arvioida nopeastikin.
 
Juuri näistä syistä ERP-järjestelmä on nykypäivän kiinteistöalan yrityksille ehdoton apuri.
 
Jos haluat tietää, miten voit automatisoida yrityksesi rutiineja, lue lisää toiminnanohjausjärjestelmästämme täällä!
 
Husky Intelligence on Tampereella, USA:ssa ja Iso-Britanniassa toimiva toiminnanohjausjärjestelmien palveluntuottaja. Kokemusta meillä on toiminnanohjausjärjestelmistä jo yli kymmeneltä vuodelta. Mikäli kiinnostuit, ota nyt yhteyttä ja voimme katsoa juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun.
 
Nyt ilmainen koekäyttö: Aloita Husky-ohjelmiston ilmainen koekäyttö tästä

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.