toiminnanohjausjärjestelmä erp

Toiminnanohjausjärjestelmä siivousalalle – Husky Intelligence

Siivousalan suurimmat haasteet tulevat monesti esiin juuri tilanteissa, joissa alunperin epäselvästi kirjattu tieto ei saavuta tekijää, ja virheiden marginaali kasvaa. Tällaisissa tilanteissa hyvää esimerkkiä näyttävät yritykset, jotka ovat jo panostaneet toiminnanohjausjärjestelmään, eivätkä haaskaa aikaa ja rahaa epäselvyyksiin.
 
Seuraavaksi käymme läpi sen, miten ERP-järjestelmämme taipuu juurikin siivousalan tarpeisiin.
 

ERP selkeyttää prosesseja

 

Kuten mainitsin jo alussa, ERP-järjestelmän tarkoitus on tehostaa kaikkea toimintaa. Se myös selkeyttää erilaisia prosesseja, joita siivousalan yritys käy läpi työpäivän aikana. Esimerkkinä kerron tilanteesta, joka koettiin haastavaksi eräällä asiakkaallamme. Ongelma oli siis tiedon kulku ja sen selkeys. Kyseessä on siivousalan yritys jolla töitä oli paljon ja kiirettä piti, mutta virheiden määrä kasvoi kun työntekijät kiirehtivät kohteesta toiseen ilman selkeää työkuvaa. Kun järjestelmä vihdoin otettiin käyttöön, löytyi kaikki tieto helposti samasta paikasta ja työkohteita varten kirjatut tiedot selkeytyivät.
 

Palvelusopimukset haltuun

 
Siivousyrityksille on hyvin yleistä käydä siivoamassa samoja kohteita enemmänkin kuin kerran. Viikottaiset kohteet ovat toki tuttuja työntekijöille jotka siellä käyvät, mutta mikäli sairastapauksia ilmenee, voi se sekoittaa tilannetta saman tien. Kun yritys käyttää ERP-järjestelmäämme jossa on siivousalalle hyvinkin tuttu palvelusopimus valmiina, helpottaa se tilannetta esimerkiksi siten, että uudetkin työntekijät osaavat toimia uudessa paikassa aikaisempien kuvausten ja raporttien avulla.
 

Kaikki samassa paketissa

 
ERP on ennen kaikkea järjestelmä, joka sisältää kaikki siivousalan tarvittavat ominaisuudet samassa paketissa. Huskyn ERP-järjestelmän on todettu toimivan hyvin nimenomaan siivousalalle ja hyvästä syystä. ERP-järjestelmän avulla yritys voi hoitaa koko prosessin myynnistä laskutukseen. Sen avulla kaikki tieto löytyy samasta järjestelmästä missä ja milloin tahansa, olet sitten toimistossa tai vaikkapa työkohteessa.
 
Toiminnanohjausjärjestelmä siivousalalle tai siivousalan yritykselle on tärkeää, jos tulevaisuuden näkymässä halutaan kasvua ja kilpailukykyä. Juuri tämän takia ERP-järjestelmä on tärkeä hankkia – etenkin siivousalalle.
 
Jos haluat tietää, miten voit automatisoida yrityksesi rutiineja, lue lisää toiminnanohjausjärjestelmästämme täällä!
 

Husky Intelligence on Tampereella, USA:ssa ja Iso-Britanniassa toimiva toiminnanohjausjärjestelmien palveluntuottaja. Kokemusta meillä on toiminnanohjausjärjestelmistä jo yli kymmeneltä vuodelta. Mikäli kiinnostuit, ota nyt yhteyttä ja voimme katsoa juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun.
 
Nyt ilmainen koekäyttö: Aloita Husky-ohjelmiston ilmainen koekäyttö tästä

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.