toiminnanohjausjärjestelmä turvallisuusalalle

Toiminnanohjausjärjestelmä turvallisuusalalle – Husky Intelligence

Turvallisuusalan yrityksille on sanomattakin selvää, että arkaluontoinen data tulee säilyttää turvassa. Ei siis riitä että Pena pitää niitä arkistoituna lukollisessa kaapissa, mistä niitä on vaikea hyödyntää asiakasta varten, vaan tieto tulee olla helposti löydettävissä, mutta turvassa. Tämä saattaa monella turvallisuusalan yrityksellä syntyä ongelmaksi, mikäli tietoa ei osata tai pystytä hyödyntämään asiakastilanteissa, vaikka se tieto nimenomaan auttaisi ensisijaisesti asiakasta.
 
Tässä blogissa käymme läpi, miten ERP-järjestelmämme taipuu juurikin turvallisuusalan yritysten tarpeisiin.
 

Hyvää ja laadukasta dokumentointia

 
Kuten jo aikaisemmin mainitsin, on turvallisuusalan yrityksen säilytettävä arkaluontoista dataa pitkiäkin aikoja. Sen takia kuulostaakin hieman tehottomalta säilyttää asiakasdataa mapeissa mistä sitä on vaikea tai jopa mahdotonta kaivaa, varsinkin kun työntekijöiden työtehtävät ovat useasti matkan päässä eikä suinkaan toimistossa. On myös tärkeää, että oma turvallisuusalan yritys voi taata asiakkaalleen, että esimerkiksi laitteiston asennus tai vaikkapa vartiointi onnistuu mutkitta aikaisemman tiedon auttaessa työntekijöitä. ERP-järjestelmä siis auttaa niin työntekijää, kuin asiakastakin pysymään kärryillä mitä tapahtuu minäkin aikana laadukkaan ja monipuolisen dokumentoinnin avulla. On kyse sitten vaikkapa kuvista tai excel-tiedostoista, järjestelmä säilyttää kattavan historiatiedon, josta se on helppo löytää tilanteen tarvittaessa – turvallisuutta unohtamatta.
 

Laiterekisterit ja palvelusopimukset kunniaan

 
Kun turvallisuusalan yritys tulee suorittamaan vaikkapa asennusta tai huoltoa, on heillä hyvä olla tarkka kuvaus siitä, mihin tulee mitäkin laitetta asentaa tai mitä laitetta huoltaa. Tämän osuuden tehostaminen onnistuu helposti järjestelmän avulla, kun hyödynnetään laiterekistereitä tai huollon tilanteessa palvelusopimuksia. Laiterekisteri voi koostua esimerkiksi oikeasta laitteesta, yksityisasunnosta, kiinteistöstä tai vaikkapa erillisestä huoneesta. Sen avulla tieto pysyy aina siellä missä pitääkin, ja kaikki tarkat tiedot ovat saatavilla oikeaan aikaan. Huoltoa suorittava työntekijä myös kykenee helposti tehostamaan omaa toimintaansa käyttämällä hyödyksi järjestelmän automaattisesti luovia palvelusopimuksia. Palvelusopimukset pitävät sisällään tiedot aikatauluista historiatietoihin ja niitä hyödyntämällä myös asiakas on tyytyväinen. Työntekijät näkevät kaiken tarvittavan tiedon mobiilina omasta puhelimesta, ja näin myös turhat varmistuspuhelut toimiston ja kentän välillä jäävät historiaan.
 
Jos haluat tietää, miten voit automatisoida yrityksesi rutiineja, lue lisää toiminnanohjausjärjestelmästämme täällä!
 
Husky Intelligence on Tampereella, USA:ssa ja Iso-Britanniassa toimiva toiminnanohjausjärjestelmien palveluntuottaja. Kokemusta meillä on toiminnanohjausjärjestelmistä jo yli kymmeneltä vuodelta. Mikäli kiinnostuit, ota nyt yhteyttä ja voimme katsoa juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun.
 
Nyt ilmainen koekäyttö: Aloita Husky-ohjelmiston ilmainen koekäyttö tästä

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.