SOITA 050 311 2186

Toiminnanohjausjärjestelmän vaihto

Husky työpaikat: Some-taitoinen markkinointiassistentti

Husky Intelligence Oy on suomalainen nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä liikkuvan työn ohjaukseen erikoistunut ohjelmistoyritys. Yrityksellä on toimipisteet Suomessa Tampereella ja Yhdysvalloissa Houstonissa sekä jälleenmyyntiä UK:ssa.

 

Panostamme nyt voimakkaasti markkinointiin. Etsimme hyvän suomen ja englannin kielet hallitsevaa, idearikasta ja luovaa markkinoinnin ammattilaista Tampereen toimipisteeseemme. Jos olet lisäksi sosiaalisen median ja digitaalisen markkinoinnin huippuosaaja, tai sinulla on kova halu kehittyä sellaiseksi, olet juuri etsimämme henkilö.

 

Työtehtäväsi pitävät sisällään monipuolisia markkinoinnin tehtäviä. Osallistut nettisivujemme ja sosiaalisen median sisällöntuotantoon sekä vastaat uutiskirjeiden lähettämisestä ja tapahtumien järjestämisestä. Toimit innokkaasti ja tehokkaasti myös paineen alla.

 

Työvälineitämme ovat mm:

  • Google Analytics
  • LinkedIn, Twitter ja Facebook
  • Markkinointiautomaation työvälineet (Mautic)
  • WordPress

 

Työ on kokopäiväinen, myös osa-aikaisuudesta voidaan neuvotella. Lähetä hakemuksesi 15.10.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen seppo.varpukari@huskyintelligence.com. Tiedusteluihin vastaa Seppo Varpukari, puh. 050 556 1546.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.