Palvelupolku

Asiakkaan kokemukset työkohderekisteristä

Työkohderekisteri


Työkohderekisteri – Mikä ja miksi?

 

Huskyn työkohderekisteri tarjoaa helpon ja muokkautuvan ratkaisun tallentaa asiakkaiden laitetiedot yhteen rekisteriin. Huskyn muokkautuvat pohjat tarjoavat mahdollisuuden tallentaa hyvinkin erilaisia laitteita samaan rekisteriin. Tämän päivän blogissamme kirjoitamme asiakkaamme tavasta hyödyntää Huskyn työkohderekisteriä.

 

Asiakkaamme on kehittänyt uutta liiketoiminnan konseptia, johon liittyy olennaisesti laitetietojen kerääminen asiakkaan laitteista. Asiakkaiden laitteet ovat hyvinkin erilaisia ja niissä on erilaisia ominaisuuksia. Husky tarjoaa mahdollisuuden tallentaa kaiken tarpeellisen tiedon asiakkaiden laitteista, olivatpa ne miten erilaisia tahansa. Asiakkaan edustajat vierailevat uusien asiakkaiden luona ja kartoittavat asiakkaan koko laitekannan. Käyntikerralla kaikki laitteisiin liittyvä data saadaan tallennettua Huskyn työkohderekisteriin ja tiedot ovat Huskyn automatisoitujen toimintojen käytettävissä heti.

 

Työkohderekisterin tietojen avulla on mahdollista luoda erilaisia automaatioita esimerkiksi laitteiden huoltoväleihin liittyen. Kun koko laitekanta on kirjattu Huskyn työkohderekisteriin, voidaan asiakkaiden laitteita huoltaa myös kokonaisuutena, eikä vain yksittäisinä laitteina. Esimerkiksi varaosatilaukset voidaan tehdä kerralla kaikkiin tarvittaviin laitteisiin, eikä jokaiseen laitteeseen erikseen.

 

Työntekijälle työkohderekisterin tiedot ovat suuri helpotus työhön valmistautuessa. Tarvittavat tiedot laitteista helpottaa oikeiden varaosien mukaan ottamista ja työhön osataan valmistautua paremmin, kun kaikki tarvittava tieto on saatavilla Huskyn mobiilista. Myös vikatilanteiden selvittelyyn tulee helpotusta, kun laitteen huoltohistoria tiedetään tarkasti. Apuna toimii tietenkin myös muiden asiakkaiden saman laitteen huoltohistoria, jolloin voidaan ratkaisuvaihtoehtoja etsiä myös sieltä.

 

Mikäli haluat kuulla lisää työkohderekisteristä, sekä siitä, miten se parantaa ja tarkentaa toimintaasi,  älä epäröi ottaa yhteyttä. Husky Intelligence mahdollistaa automatiikan ja älykkyyden hyödyntämisen jokapäiväisessä tekemisessä!

1 Comment