Siivousyrityksen tärkeimmät ohjelmisto

Työnohjaus siivousalalla – Field Service Management

Siivousalan palvelut ovat tärkeä osa yhteiskuntamme toimintaa. Siivousalan yritysten suurimmat haasteet tulevat monesti esiin arjen tilanteissa, joissa alunperin kirjattu tieto ei saavuta tekijää ja virheiden mahdollisuus kasvaa. Tällaisissa tilanteissa kilpailussa pärjäävät ne siivousyritykset, jotka ovat panostaneet tietotekniikkaan, toimivat tehokkaasti eivätkä haaskaa aikaa ja rahaa epäselvyyksien selvittelyyn.

 

Millainen on hyvä ohjelmisto siivousalalle?

 
Kenttätyön ohjausjärjestelmän (Field Service Management, FSM) tarkoitus on selkeyttää ja tehostaa yrityksen toimintaa. Järjestelmä virtaviivaistaa ja ohjaa toimintoja, joita siivousalan yritys suorittaa työpäivän aikana. Suurin hyöty on yleensä tiedon kulku, sen selkeys ja oikeellisuus. Ilman FSM-järjestelmää virheiden ja epäselvyyksien määrä on suuri, varsinkin silloin kun töiden ja työntekijöiden määrä kasvaa. Tällöin työohjeiden ja prosessin mukainen toiminta korostuvat.
 

Toistuvat työt helposti haltuun

 
Siivousyrityksille on hyvin yleistä käydä siivoamassa samoja kohteita useammin kuin kerran. Viikottaiset kohteet ovat toki tuttuja työntekijöille jotka siellä käyvät useasti ja tuntevat kohteen, mutta mikäli sairaustapauksia ilmenee ja tarvitaan sijaista, voi se sekoittaa tilannetta. Kun yritys käyttää FSM-järjestelmää jossa on palvelusopimuksen sisältö ja työohjeet valmiina, helpottaa se tilannetta niin, että uudetkin työntekijät osaavat toimia uudessa paikassa kerran tehtyjen kuvausten ja työohjeiden avulla.
 

Kaikki tiedot hallittavissa mobiilisti

 
Tehokas mobiilikäyttö mahdollistaa paperittoman työskentelyn. Husky-ohjelmisto ei vaadi asennuksia ja toimii kaikilla laitteilla, joissa on internet-yhteys. Huskyn avulla hoituvat työaikakirjaukset, automaattiset kaksisuuntaiset tekstiviesti-ilmoitukset sekä sähköposti-ilmoitukset, liitteet, sähköiset allekirjoitukset ja paljon muuta – reaaliajassa.
 

Kaikki samassa paketissa laskutukseen saakka

 
Husky sisältää kaikki siivouspalveluja tarjoavassa yrityksessä tarvittavat toiminnanohjauksen ominaisuudet samassa paketissa. Huskyn ERP-järjestelmän on todettu toimivan hyvin nimenomaan siivousalalla ja hyvästä syystä. Huskyn avulla yritys voi hoitaa koko prosessin myynnistä laskutukseen. Sen avulla kaikki tieto löytyy samasta järjestelmästä missä ja milloin tahansa, olet sitten toimistossa, työkohteessa tai vaikka junassa.
 
Toiminnanohjausjärjestelmä on siivousalan yritykselle tärkeä varsinkin silloin, jos tulevaisuudessa halutaan kasvua ja kilpailukykyä. Tutustu lisää: Husky toiminnanohjaus siivousalalle.
Tutustu siivousalan käytännön vinkkeihin Siivousyliopiston sivuilla.
 
Husky Intelligence on Tampereella toimiva toiminnanohjausjärjestelmien palveluntuottaja, jolla on jälleenmyyjät UK:ssa ja Kanadassa sekä vankkaa kokemusta vaativilta palvelualoilta jo yli kymmenen vuoden ajalta. Mikäli kiinnostuit, ota nyt yhteyttä ja voimme katsoa juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun.
 
Nyt ilmainen koekäyttö: Aloita Husky-ohjelmiston ilmainen koekäyttö tästä

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.