laskutusominaisuus

Asiakkaan kokemukset työnohjaus-ominaisuudesta

Työnohjausjärjestelmä: Järjestelmä, jolla nopeutetaan sekä helpotetaan kommunikointia työntekijän sekä hallinnon välillä. Järjestelmä mahdollistaa selkeän työnohjaus-näkymän, jolla työntekijä sekä työnantaja tietävät aina missä työt ovat ja mihin tulee mennä seuraavaksi. Järjestelmällä on helppo nähdä, mitä asiakkaan luona tulee tehdä ja tietää. Monet asiakkaamme käyttävät tätä järjestelmää, mutta esittelemme nyt yhden asiakaskeissin, jossa asiakkaamme saivat uskomattoman paljon hyötyä toiminnanohjausjärjestelmästämme, juuri tämän ominaisuuden kautta. 


Asiakaskeissi – “Nyt tiedän missä, milloin ja miten työntekijän tulee olla paikalla – ja niin tietää työntekijäkin.”

 Työvoiman hallinta


Husky Intelligencen toiminnanohjausjärjestelmä otettiin tässä yrityksessä käyttöön vuonna 2017. Aikaisemmin työnohjaus oli hoidettu kynällä ja paperilla, sekä jatkuvilla varmistussoitoilla ja tekstiviesteillä. Yrityksen ongelmaksi nousi sekaannukset ja asiakastyytyväisyyden lasku, joka sitten vauhditti järjestelmän hankintaa. Yrityksen hallinto huomasi käyttävänsä monia tunteja päivässä soitellen työntekijöille, minne heidän täytyy mennä, mitä siellä tarvitsee tehdä sekä kertoen työkaluista, joita työntekijät tulee tarvitsemaan. Yritys huomasi tämän vaikuttavan suuresti ajanhallintaan, kun tämänkaltaista ajankäyttöä oli mahdoton hallita. Tämä johti siihen, että muut työt keskeytyivät jatkuvasti ja kentällä työntekijät tekivät virheitä, koska tieto liikkui huonosti. Yrityksen asiakastyytyväisyys lähti laskuun, kun asiakkaat olivat tyytymättömiä tiedonkulkuun.


Kun yritys vihdoin päätti ottaa Husky Intelligenceen yhteyttä, olivat he valmiita sijoittamaan hyvään järjestelmään, joka hoitaisi nämä ongelmat, ja vielä enemmän.


Huskyn järjestelmä otettiin käyttöön pikimmiten, ja koulutustuntien jälkeen koko yritys osasi käyttää järjestelmää. Yritys huomasi välittömästi muutoksen ajanhallinnassa, koska Huskyn automaatio hoiti suurimman osan viestinnästä automaattisesti. Järjestelmään oli mahdollista laittaa tietoa, joka mobiilin kautta siirtyy myös työntekijän taskuun ilman turhia välipuheluita, jolloin kaikki raportoitu tieto, sekä tiedot ajasta ja paikasta, olivat selkeitä niin työntekijöille kuin hallinnollekin. Järjestelmä myös muutti työt automaattisesti laskuiksi, joka puolestaan nopeutti laskutusprosessia paljon.

 

Yritykselle suurin ero näkyi kuitenkin asiakaspalvelun parantumisena. Ensinnäkin, tarkkuus töissä parani, kun tiedot olivat helposti saatavilla, muutettavissa sekä katsottavissa. Toiseksi, asiakkaat luottivat tekijöihin, kun heillä oli näyttää tietoa aikaisemmista töistä joko asiakkailta itseltään tai muiden asiakkaiden tilanteista.

 


Mikäli haluat kuulla lisää työnohjauksesta, sekä siitä, miten se nopeuttaa ja tarkentaa toimintaasi,  älä epäröi ottaa yhteyttä. Husky Intelligence mahdollistaa automatiikan ja älykkyyden hyödyntämisen jokapäiväisessä tekemisessä!

 

Käy lukemassa vielä Puhtausalan artikkeli eräästä asiakkaastamme ja toiminnanohjausjärjestelmästämme täältä!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.