Kirjaudu Huskyyn  |  Kirjaudu Husky Mobiiliin  |  Myynti 050 556 1546

varastonhallinta

Varastonhallinta – Kaikki oikeassa paikassa

Varastonhallinta


Missä ne varaosat taas sijaitsikaan ja paljonko niitä oli jäljellä? Mihin hintaan tätä on viimeksi ostettu? Ottaako asentaja mukaan jotain vai löytyykö samalla paikkakunnalla olevasta varastosta tarvittavia osia? Onko autossa mitä osia mukana? Näitä asioita joudutaan varmasti miettimään, jos yrityksellä ei ole käytössä minkäänlaista varastonhallintaa tai muuta tapaa pysyä kartalla tuotteiden määrästä ja olinpaikasta.


Varastonhallinta toteuttaa pääasiallisesti samaa tehtävää kuin mikä tahansa järjestelmä tai järjestelmän osan eli helpottaa päivittäistä työskentelyä ja suuren tietomäärän hallintaa. Kaikkea ei voi kuitenkaan automatisoida, joten inhimilliset virheet ovat väistämättömiä mutta esim. varastonhallinnan kanssa on hyvä, jos näitä inhimillisiä virheitä pystytään saamaan mahdollisimman helposti kiinni ja siten korjaamaan.


Huskyn varastonhallinta haluaa olla juuri selkeä työväline näiden välttämättömien virheiden korjaamiseen ja tietysti apuri, jonka avulla varastosaldot ovat kohdillaan ja yrityksellä selkeä näkymä varastonarvoihin jne. Huskyn varastonhallinnan avulla voidaan luoda useita eri varastopaikkoja ja linkittää halutut tuotteet näihin varastopaikkoihin. Tämän lisäksi voidaan määritellä oletusvarasto esim. tuotteelle tai resurssille. Lisättäessä tavaraa varastoon voidaan antaa sisäänostohinta ja tehdä muistiinpanot, mihin erään tai tilaukseen kyseiset määrät kuuluivat. Töiden suorittamisen yhteydessä voidaan myös tehdä automaattinen saldonvähennys työllä olevista tuotteista.


Varastonhallinta voi tuntua välillä hankalalta ja pakolliselta järjestelmän osalta, mutta viimeistään inventaariopäivän koittaessa jokainen osaa arvostaa sen olemassaoloa.

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.