
Viestikeskus
Viestikeskus
Viestinnän tärkeyttä yrityksen toiminnassa on korostettu jo useamman vuoden. Viestintää on eri tyyppistä, kuten sisäistä viestintää, ulkoista ja tietysti kriisiviestintää. Kaikki näistä ovat omanlaisia ja vaativat viestinnän toteuttajalta osaamista ja taitoa, jotta siitä olisi hyötyä.
Viestikeskus
Nykyisin on paljon käytössä myös automaattista viestintää, jolla pyritään korvaamaan sellainen viestinnän osa-alue, joka ei vaadi kovin erikoisia viestinnän taitoja. Hyvänä esimerkkinä vaikka se, että halutaan kertoa asiakkaalle että työ tai tehtävä on tullut valmiiksi. Tällainen ”bulkki” viestintä on Husky: ssa hoidettu viestikeskuksen avulla. Viestikeskus tuottaa halutun tyyppisiä viestejä keräämällä vaikkapa työstä tai tehtävästä tarvittavat tiedot eri kentistä ja koostaa niistä selkeän ja helpon viestin sähköpostiin tai tekstiviestiksi.
Tällainen viestikeskus-ominaisuus helpottaa arjen rutiinien hallintaa ja parantaa helposti asiakastyytyväisyyttä. Viestien tietoja ei tarvitse itse kaivella mistään, eikä niiden lähettäminen jää muistin varaan. Viestikeskuksen avulla voidaan myös hoitaa sisäistä viestintää. Esimerkkinä tästä voidaan käyttää vaikkapa lisämyynti-mahdollisuutta. Huskyyn voidaan muokata helposti kohta, jonka täyttäminen/valitseminen laukaisee viestikeskuksen lähetyksen ja näin ollen kerää automaattisesti työstä tai tehtävästä tiedot ja toimittaa ne ennakkoon sovitussa muodossa eteenpäin.
Viestikeskus tuottaa siis helposti ja nopeasti validia tietoa ja oikein rakennettuna viestikeskus voi tuottaa myös pitkiä ja monimutkaisia viestejä. Se mitä asiakas tai loppukäyttäjä haluaa viestin sisältävän, on tietysti hyvä määritellä ensin. Joissain tapauksissa asiakas voi haluta, että tietyn työkohteen huollot tai korjaukset ilmoitetaan hänelle pikaisesti ja taas toisten kohteiden kohdalla ilmoittaminen ei ole niin tärkeää. Tällaista poikkeavuutta voidaan hallita Husky:ssa helpostikin, kunhan vain muistetaan tehdä tarvittavat valinnat asiakkaan ja työkohteen suhteen.
Viestikeskuksen avulla voidaan myös hoitaa varaukset ja vahvistukset. Tällöin käytetään kaksisuuntaista tekstiviestiä, jolloin asiakkaan tekstiviestillä lähettämä vastaus voidaan kytkeä tiettyyn kenttään ja sen muutokseen. Tällainen kaksisuuntainen viestintä vapauttaa työtekijän aikaa reilusti muuhun toimintaan, koska vastauksen odottelu jää pois, eikä asiakasta tarvitse tavoitella montaa tuntia. Tällainen viesti on monesti myös asiakkaan mieleen, koska hän voi sen lukea paikasta ja ajasta riippumatta, sekä vastata siihen ja saada sen perusteella vahvistuksen.
Toiminnanohjausjärjestelmästämme voit lukea myös näistä linkeistä:
Työn optimointi – Mikä ja miksi?
Toiminnanohjausjärjestelmä mahdollistaa kasvun
Mitä yhteistä on toiminnanohjausjärjestelmällä ja huoltokirjalla?
Yrityksen tuottavuuden parantaminen – 5 syytä miksi yrityksesi ei tuota
Varastonhallinnan hyödyt – Kuinka se tehostaa toimintaa?
Automaattinen viestintä – miksi se merkitsee?
Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto
Asiakasviestintä tuomassa kilpailuetua
Palvelusopimukset – miten ne hyödyttävät asiakasta
Palvelusopimukset – mitä ne tarkoittavat työntekijän näkökulmasta
Mitä palvelusopimus tarkoittaa yrityksen näkökulmasta
Kenttätyön ohjaus asiakkaan näkökulmasta
Kenttätyön ohjaus yrityksen näkökulmasta
Johdon raportointi ja pari sanaa laskutuksesta
CRM-järjestelmä johtamisen tukena
Myynnin ja asiakkuudenhallinnan data
Toiminnanohjausjärjestelmä osana palvelumuotoilua
Husky Intelligencen palvelupolku – 6. vaihetta
Toiminnanohjausjärjestelmä mahdollistaa tiedolla johtamisen
Toiminnanohjausjärjestelmän valinta – 5. vaihetta
ERP pähkinänkuoressa, mikä on ERP?
Toiminnanohjausjärjestelmän Hyödyt
Toiminnanohjausjärjestelmän vaihto
Toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) – Mikä ja miksi?
Toiminnanohjausjärjestelmän riskit
Mitä kannattaa huomioida toiminnanohjausjärjestelmää valitessa? 4. Vaihetta