Yrityksen uudenvuoden lupaukset

Taas on saatu edellinen vuosi päätökseen ja sen takia onkin hyvä tehdä uudenvuoden lupaukset. Nämä lupaukset ovat monesti jollain tavalla itsensä parantamiseen liittyviä, siispä miksi et käyttäisi sitä hyväksi myös yrityksessäsi?
 
Tässä blogitekstissä esittelemme ideoita, joita jokainen voi hyödyntää omien uudenvuoden yrityslupausten luomisessa.
 

Keskity kokonaisuuteen

 
Uutena vuotena voit luvata keskittyväsi asioihin yrityksessä, jotka ovat kaikista tärkeimpiä. Kysy itseltäsi oikeita kysymyksiä, kuten se miksi lähdit juuri tälle alalle? Mikä oli alunperin se, mikä nosti kiinnostuksen omaan alaasi kohtaan, ja mitä teemoja se pitää sisällään? Esimerkiksi kotihoidon yritys voi ajatella, että halusi auttaa ihmisiä ja helpottaa monen elämää. Vuosien saatossa saattaa kuitenkin omasta toiminnasta tulla hyvinkin teknistä, jolloin on hyvä ottaa askel taaksepäin.
 
Mikä on tärkeämpää liikkuvalla palvelualalla, kuin palvelu itse? Tänä vuonna voisit esimerkiksi vannoa, että otat enemmän aikaa asiakkaihisi ja työntekijöihisi. Pienillä teoilla, auttaen näitä ihmisryhmiä pääset varmasti jo todella pitkälle. Työntekijät ja asiakkaat pitävät selkeydestä ja tehokkuudesta, jonka takia tuplatäytöt ja rutiinityö syö varmasti miestä kuin miestä. Tämä tuokin meidät seuraavaan asiaan.
 

Keskity myös yksittäisiin asioihin

 
Että pystyt tutkiskella kokonaisuutta, tulee sinun myös ymmärtää pienet, mutta merkitykselliset asiat. ERP-järjestelmä on oiva apu tähän. Sen avulla automatisoit helposti rutiinityöt, vähennät virheitä ja säästät aikaa niin työntekijältä kuin asiakkaaltakin – win-win!
 
ERP-järjestelmällä voit luvata itsellesi paremman ja tehokkaamman uudenvuoden, jossa säästät rahaa ja aikaa yrityksellesi. Kun tämä on tehty, mitä muutakaan tekisit, kuin keskittyisin työntekijöiden ja asiakkaiden hyvinvointiin joka varmasti myöhemmin kantaa hedelmää?
 

Selvitä vanhat – ja uudet sotkut

 
Ehkä olet jättänyt roikkumaan jotain tehtäviä, jotka ovat aikaisemmin tuntuneet vaikeilta aloittaa tai mahdottomilta saada päätökseen. Olet saattanut siirtää tahallisesti työtehtäviä pitkälle tulevaisuuteen koska olet huomannut etteivät ne etene mihinkään.
 
Nyt tänä uutena vuotena, lupaa itsellesi ottaa asiaksi järjestää kaikki roikkuvat työtehtävät ja laittaa ne ERP-järjestelmän avulla järjestykseen, jonka kuka tahansa voi purkaa. Tuo ikuinen sotkustressi poistuu ja kaikilla on vähän mukavampaa.
 
Yrityksen uudenvuoden lupaukset saavat koostua mistä ikinä itse haluat! Kannattaa kuitenkin hyödyntää näitä neuvoja ja aloittaa uusi vuosi tehokkaasti!

 

Husky Intelligence on Tampereella, USA:ssa ja Iso-Britanniassa toimiva toiminnanohjausjärjestelmien palveluntuottaja. Kokemusta meillä on toiminnanohjausjärjestelmistä jo yli kymmeneltä vuodelta. Mikäli kiinnostuit, ota nyt yhteyttä ja voimme katsoa juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun.
 
Nyt ilmainen koekäyttö: Aloita Husky-ohjelmiston ilmainen koekäyttö tästä

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.