Aloita Husky kanssa

Keskustele tiimimme kanssa ja selvitä, miten Husky voi auttaa sinua automatisoimaan toimistosi, työnkulun ja asiakasviestinnän

Varaa puhelu

Soita meille

Hanki ilmainen kokeiluversio

Varaa puhelu

Täytä lomakkeemme ja tiimimme jäsen ottaa yhteyttä ja kertoo, miten voimme auttaa sinua seuraavissa vaiheissa

Katso video

Ota ensimmäiset askeleet kohti paperittomuutta

"Husky auttaa toimintaamme suuresti ja antaa meille selkeyttä liiketoiminnan päivittäiseen toimintaan."

Olivia Canitrot
Groundworks 95 Ltd

Usein kysytyt kysymykset

Kaikki mitä sinun tulee tietää tuotteesta ja laskutuksesta

Kyllä, voit peruuttaa milloin tahansa. Husky on kuukausittain rullaava sopimus, joten voit tehdä muutoksia suunnitelmaasi aina kun tarvitset.

Tukitiimimme on käytettävissä 24/5 maanantaista perjantaihin auttamaan sinua. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen support@huskyintelligence.com tai soita +35845 236 9369, niin autamme sinua tiedustelussasi mahdollisimman pian.

Kyllä, haluaisimme antaa sinulle ilmaisen Husky-demon. Aloita jo tänään ja varaa puhelu tiimillemme käyttämällä yllä olevaa yhteydenottolomaketta.

Kyllä, käytämme Amazon Web Services (AWS) -palvelua teknisten, toiminnallisten ja sopimusperusteisten toimenpiteiden tarjoamiseen tietojesi suojaamiseksi. AWS:n avulla hallitsemme tietojesi yksityisyyden hallintaa, hallitsemme sitä, kuinka tietojasi käytetään, kenellä on pääsy niihin ja miten ne salataan. AWS tukee näitä ominaisuuksia joustavimmalla ja turvallisimmalla käytettävissä olevalla pilvilaskentaympäristöllä.

Saat lisätietoja vierailemalla Amazon Web Servicessivustolla – täällä.

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Etkö löydä etsimääsi vastausta? Keskustele ystävällisen tiimimme kanssa.