Ominaisuudet

Tehokkaat ominaisuudet prosessien automatisointiin

Myynti

Huskyn avulla voit seurata kaikkia myyntiprojektejasi ja automatisoida myynnin työnkulun. Sisäänrakennetun myynninhallintatyökalun  avulla voit voittaa enemmän liiketoimintaa ja käsitellä tietoja, kuten myyntilukuja, välittömästi.

Kaikki Huskyn lomakkeet ovat muokattavissa, ja niitä voidaan muokata vastaamaan olemassa olevia lomakkeitasi, jolloin varmistetaan, että keräät vain ne tiedot, jotka haluat kerätä uusista liidistä.

Tarjoukset

Huskyn avulla voit yhdellä napsautuksella luoda tarjouksen myyntipäällikön tietojen perusteella. Tarjouksen voit tallentaa, tulostaa tai lähettää sähköpostitse. Tarjouslomakkeet voidaan luoda alusta alkaen, ja ne voidaan suunnitella siten, että ne vastaavat täsmälleen nykyisin käyttämiäsitarjouspohjia ja tarjouksia. Nämä tarjoukset voidaan pyynnöstä myös personoida mukautetulla tuotemerkilläsi.

Kun olet voittanut sopimuksen, voit käsitellä tarjouksen välittömästi. Tämän jälkeen myyntiprojekti suljetaan ja luodaan uusi työ käyttäen aiemmin syötettyjä tietoja.

Työt

Huskyn avulla voit muuttaa tarjoukset helposti töiksi. Työtehtävät voidaan sitten lähettää välittömästi kenttätyöntekijöille käytettäväksi heidän mobiililaitteillaan tai ne voidaan järjestää myöhempää ajankohtaa varten käyttämällä sisäänrakennettua työnohjausta.

Työnohjaus

Tehosta kenttähuoltotoimintojasi Huskyn tehokkaalla työnohjaustoiminnolla. Vedä ja pudota -toiminnallisuutemme helpottaa kenttätyöntekijöiden organisointia, jolloin heidän töidensä järjestäminen on vaivatonta.

Aikataulut voidaan asettaa toistumaan automaattisesti, ja niitä voidaan muokata reaaliaikaisesti, jolloin kenttähenkilöstösi pysyy täysin ajan tasalla kaikista työpäiväänsä koskevista muutoksista.

Laskutus

Husky automatisoi kaikki laskutusprosessin tylsät osat ja auttaa tekemään laskutuksesta helpompaa.

Voit laatia laskuja tehokkaasti käyttäen tietoja, jotka on tallennettu valmiiden töiden yhteydessä. Kaikki käytetyt materiaalit lisätään automaattisesti, ja voit luoda satojen laskujen erän muutamassa sekunnissa. Ohjelmistomme avulla voit myös luoda ja muokata laskuja tyhjästä ja lähettää ne välittömästi sähköpostitse yhdellä napsautuksella.

Raportointi

Käytä maailmanluokan raportointikeskustamme, jotta pysyt ajan tasalla yrityksesi reaaliaikaisesta analytiikasta. Helppokäyttöisten valmiiden raporttien avulla voit muokata ja luoda tehokkaita näkymiä, jotta pysyt ajan tasalla kriittisten tunnuslukujen kanssa.

Keskitä tietosi, ja tärkeimmät raporttisi ovat saatavilla ja helposti käytettävissä muutamassa sekunnissa. Käytä näitä tietoja ymmärtämään avaintietoja, kuten miksi töiden valmistuminen kestää odotettua kauemmin tai miksi budjettisi saattaa ylittyä.

Mobiilinäkymä

Mobiilinäkymän avulla voit organisoida kenttähenkilöstösi yhdelle keskitetylle alustalle riippumatta siitä, missä he ovat. Mobiilin avulla henkilökuntasi voi: