Asiantuntijapalvelut Asiakkaidemme Tukena

Husky Intelligence tarjoaa monenlaisia asiantuntijapalveluja. Erilaiset asiantuntijapalvelumme auttavat yritystäsi toimimaan sujuvasti ja tehokkaammin.

 

Ohjelmistojen integrointi

Yksi tarjoamistamme asiantuntijapalveluista on ohjelmistojen integrointi. Ohjelmistointegraatio on prosessi, jossa yksi ohjelmistosovellus yhdistetään toiseen. Tyypillisesti sovellusohjelmointirajapintojen (API) avulla. API on joukko tiettyjä sääntöjä, joiden avulla eri sovellukset voivat kommunikoida keskenään. Näin kaikki olennainen tieto voidaan ryhmitellä yhteen. Tämä tarkoittaa, että tietojen haku ja käsittely on paljon helpompaa ja sujuvampaa kaikille järjestelmille.

Käyttämällä integroitua järjestelmää voidaan saavuttaa korkea tehokkuus työntekijän tuottavuuden kanssa. Se säästää arvokasta aikaa, koska sen ansiosta ei tarvitse syöttää manuaalisesti tietoja toistuvasti useisiin järjestelmiin.

Husky käyttää avointa API:ta, mikä tarkoittaa, että voit yhdistää Huskyn kaikkiin tiimisi suosikkityökaluihin!

Jos sinulla on integrointi-idea, kerro meille, niin autamme sinua yhdistämään ratkaisusi Husky Intelligenceen.

 

Räätälöidyt raportit

Voimme laatia räätälöityjä hallintaraportteja, joiden avulla saat kaikki tärkeät tiedot palvelunhallintaohjelmistostasi. Räätälöidyt raportit hyödyttävät yritystäsi monin tavoin, joista osa on:

  • Mahdollistaa johtajille työntekijöiden suorituskyvyn ymmärtämisen.
    Antaa johdolle tietoa päätöksentekoa varten.
    Antaa johdon ymmärtää parannusalueita.
    Voi joskus tarjota tietoa työntekijöiden asenteista ja motivaatiosta.
    Husky antaa sinulle pääsyn tietoihin, joiden löytäminen olisi muuten vaikeaa. Esimerkiksi järjestelmämme maailmanluokan raportointikeskuksen avulla johtajat voivat ymmärtää, kuinka paljon aikaa työntekijät käyttävät kuhunkin työhön ja kuinka paljon kukin työ maksaa. Näiden tietojen avulla voidaan analysoida, miksi työntekijöilläsi saattaa kulua odotettua enemmän aikaa töiden suorittamiseen tai miksi työt saattavat maksaa yrityksellesi odotettua enemmän.

 

Järjestelmän mukauttaminen

Husky tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä lomakkeita, joilla voidaan kopioida olemassa olevia lomakkeita ja prosesseja. Tämä voi säästää asiakkaidemme aikaa ja vaivaa, sillä se poistaa manuaalisen työn, joka liittyy lomakkeiden luomiseen perinteisemmillä menetelmillä, kuten paperilla tai Excelillä.

Huskyn avulla voit kopioida terminologiasi lomakkeisiimme millä tahansa alueella, olipa kyse sitten myynnistä, arvioista, töistä tai laskuista. Lomakkeiden tehokkuuden lisäämiseksi kaikki syötetyt tiedot siirretään automaattisesti seuraavaan lomakkeeseen. Säästät aikaa, koska sinun ei tarvitse syöttää samoja tietoja uudelleen.

 

Räätälöity kehitys

Täällä Husky Intelligence -yrityksessä tarjoamme sinulle mahdollisuuden vuokrata yhden ikiomista Husky-kehittäjistämme. Tämä sopii täydellisesti, jos sinulla on räätälöity ominaisuus, jonka haluat lisätä. Tämä voi hyödyttää yritystäsi valtavasti, sillä ohjelmistosta tulee entistä yksilöllisempi sinun käyttöösi.

Blogimme

Uusimmat blogikirjoitukset

Tutustu kaikkeen, mitä sinun tarvitsee tietää kenttähuollon hallinnasta.

Asiantuntijapalvelut Asiakkaidemme Tukena

Husky Intelligence tarjoaa monenlaisia asiantuntijapalveluja. Erilaiset asiantuntijapalvelumme auttavat yritystäsi toimimaan sujuvasti ja tehokkaammin.   Ohjelmistojen integrointi Yksi tarjoamistamme asiantuntijapalveluista on

Read More

Ohjelmistokoulutuksen Merkitys

Miksi koulutus on tärkeää? Henkilöstön osallistumisesta ohjelmistokoulutukseen on monia etuja, muun muassa seuraavat: Ohjelmistoa käyttävien työntekijöiden parempi suorituskyky ja tuottavuus.

Read More

Hanki ilmainen Husky-demo tänään

Varaa puhelu ja pääset tutustumaan Husky ystävällisen tiimimme jäsenen kanssa.