Ohjelmistokoulutuksen Merkitys

Miksi koulutus on tärkeää?

Henkilöstön osallistumisesta ohjelmistokoulutukseen on monia etuja, muun muassa seuraavat:

  • Ohjelmistoa käyttävien työntekijöiden parempi suorituskyky ja tuottavuus. Koulutuksen avulla työntekijäsi parantavat taitojaan ja tietämystään ja kasvattavat luottamustaan Huskyn käyttöön. Tämä parantaa yleisesti heidän suorituskykyään Husky Intelligencea käytettäessä.
  • Kouluttamalla työntekijöitäsi voit vähentää merkittävästi valvonnan tarvetta ja saada heidät riittävän varmoiksi käyttämään Husky Intelligenceä itsenäisesti.
  • Kun työntekijät saavat koulutusta, se auttaa standardoimaan työprosessin. Työntekijäsi soveltavat ja noudattavat samanlaisia menettelytapoja koulutuksen tuloksena.
  • Kun työntekijät saavat Husky-koulutusta, se auttaa lisäämään tehokkuutta ja tuottavuutta ohjelmistoa käytettäessä.
  • Koulutuksessamme opastamme sinua Husky Intelligencen käyttöön ja autamme sinua saamaan siitä parhaan mahdollisen hyödyn irti.
  • Kouluttamalla työntekijöitäsi saat heidät panostamaan ja käyttämään Husky Intelligencea, mikä lopulta auttaa yritystäsi siirtymään pois paperista.

 

Miten koulutamme asiakkaitamme Huskyssä

Husky tarjoaa ammattitaitoista koulutusta, jotta sinä ja tiimisi saatte parhaan mahdollisen hyödyn ohjelmistostamme. Koulutus voidaan antaa joko verkossa tai kasvokkain.

Ammattitaitoinen 1 vastaan 1 -koulutus annetaan maailmanluokan konferenssityökalujemme avulla hintaan 89 puntaa tunnilta. Verkkokoulutuksemme sopii erinomaisesti 1-3 hengen pienryhmille. Jos kuitenkin haluat kouluttaa enemmän kuin 3 henkilöä, henkilökohtainen koulutus sopii sinulle paremmin.

Ammattitaitoinen henkilökohtainen koulutus voidaan järjestää tiloissasi 100 punnan tuntihintaan. Tämä sopii täydellisesti, jos haluat, että suuret ryhmät koulutetaan Husky Intelligencen käyttöön. Ryhmäkoulutus toteutetaan esityksenä valitsemallesi ryhmälle.

Koulutus toteutetaan esityksen tyyliin, ja siinä on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Ennen istuntoja teille lähetetään koulutusohjelma, johon viitataan koulutustilaisuuden aikana.

Voit tutustua kaikkiin koulutuksiimme ja asiantuntijapalveluihimme ja ilmoittautua niihin täällä.

Blogimme

Uusimmat blogikirjoitukset

Tutustu kaikkeen, mitä sinun tarvitsee tietää kenttähuollon hallinnasta.

Asiantuntijapalvelut Asiakkaidemme Tukena

Husky Intelligence tarjoaa monenlaisia asiantuntijapalveluja. Erilaiset asiantuntijapalvelumme auttavat yritystäsi toimimaan sujuvasti ja tehokkaammin.   Ohjelmistojen integrointi Yksi tarjoamistamme asiantuntijapalveluista on

Read More

Ohjelmistokoulutuksen Merkitys

Miksi koulutus on tärkeää? Henkilöstön osallistumisesta ohjelmistokoulutukseen on monia etuja, muun muassa seuraavat: Ohjelmistoa käyttävien työntekijöiden parempi suorituskyky ja tuottavuus.

Read More

Hanki ilmainen Husky-demo tänään

Varaa puhelu ja pääset tutustumaan Husky ystävällisen tiimimme jäsenen kanssa.