Kenttähuollon hallintaohjelmisto ikkuna- ja oviyrityksille

Ikkuna- ja ovihankkeiden työn organisoinnilla on merkittävä rooli. On tärkeää koordinoida jokapäiväiset työt, toistuvat, kertaluonteiset ja lisätyöt yhteen. Olipa kyseessä mikä tahansa työ, se edellyttää älykkäämpää ja virtaviivaisempaa prosessia. Ikkuna- ja oviasennusten hallinnointi voi olla vaativaa, joten tarvitaan järjestelmä, jonka avulla hallinnointi on mahdollisimman yksinkertaista.

 

Miksi siirtyä paperittomuuteen?

Paperittomuus auttaa siivoamaan tilaa toimistossa ja antaa sinulle mahdollisuuden pitää kaikki tarvitsemasi tiedot yhdessä tilassa. Kun kaikki tärkeät yritystiedot ovat yhdessä paikassa, työelämä helpottuu huomattavasti. Jos etsit tietoja jostakin päättyneestä projektista, voit yksinkertaisesti hakea työtä järjestelmästäsi, ja muutamassa sekunnissa saat tiedot käden ulottuvillesi. Näin säästät paljon aikaa, koska et tarvitse enää selata loputtomia paperipinoja saadaksesi tarvitsemasi tiedot.

Husky Intelligence voi 30 päivän kuluessa vähentää riippuvuuttasi paperista ja auttaa yritystäsi siirtymään paperittomaksi.

Kaikkia tietoja voidaan hallita mobiililaitteella

Mobiilihallinta mahdollistaa paperittoman toimiston. Huskyn kenttähuollon hallintaohjelmisto ei vaadi asennuksia, ja se toimii kaikilla laitteilla, joissa on internet-yhteys. Husky käsittelee reaaliaikaisesti ajanseurantaa, automaattisia kaksisuuntaisia tekstiviesti- ja sähköposti-ilmoituksia, liitetiedostoja, sähköisiä allekirjoituksia ja paljon muuta.

 

Kaikki yhdessä paketissa

Husky sisältää kaikki ikkunoita ja ovia valmistavan yrityksen tarvitsemat kenttähuollon hallintaominaisuudet yhdessä paketissa. Huskyn kenttähuollon hallintajärjestelmän on todettu toimivan hyvin nimenomaan ikkuna- ja ovialalla, ja hyvästä syystä. Huskyn avulla yritys voi hoitaa koko liiketoimintasi työnkulun myynnistä laskutukseen. Sen avulla kaikki tiedot löytyvät yhdestä järjestelmästä, joka on käytettävissä mistä tahansa ja milloin tahansa, olitpa sitten toimistossa tai liikkeellä!

Blogimme

Uusimmat blogikirjoitukset

Tutustu kaikkeen, mitä sinun tarvitsee tietää kenttähuollon hallinnasta.

Asiantuntijapalvelut Asiakkaidemme Tukena

Husky Intelligence tarjoaa monenlaisia asiantuntijapalveluja. Erilaiset asiantuntijapalvelumme auttavat yritystäsi toimimaan sujuvasti ja tehokkaammin.   Ohjelmistojen integrointi Yksi tarjoamistamme asiantuntijapalveluista on

Read More

Ohjelmistokoulutuksen Merkitys

Miksi koulutus on tärkeää? Henkilöstön osallistumisesta ohjelmistokoulutukseen on monia etuja, muun muassa seuraavat: Ohjelmistoa käyttävien työntekijöiden parempi suorituskyky ja tuottavuus.

Read More

Hanki ilmainen Husky-demo tänään

Varaa puhelu ja pääset tutustumaan Husky ystävällisen tiimimme jäsenen kanssa.