Kiinteistöjen ylläpitopalveluissa on kasvava potentiaali

Nykyaikainen korjaamo-ohjelmisto automatisoi viestintää

Suomalaisissa kiinteistöissä on jatkuvasti kasvava määrä toistuvaa tekemistä. Uusia ja teknisesti hyvin varusteltuja asuntoja rakennetaan erityisesti kasvukeskuksiin. Lisäksi esimerkiksi uusien ilmalämpöpumppujen jälkiasennukset ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Samalla omistajat ja asukkaat haluavat vaivatonta mukavuutta. Yhä useammin itse tekemisen sijaan toimintaa turvaamaan halutaan ammatti-ihminen. Kiinteistöjen ylläpitopalveluissa on kasvava potentiaali.Lämmityksen, ilmanvaihdon, vesihuollon ja jätevesijärjestelmien laitteet vaativat määräaikaishuoltoja, tarkastuksia, suodattimien vaihtoja, jne. Kaikki nämä säännölliset toimenpiteet edesauttavat asukkaan turvallista ja huoletonta elämää sekä kasvattavat asunnon ja sen laitteiston teknistä elinkaarta ja energiatehokkuutta. Valitettavan usein nämä jäävät asukkaan vastuulle, erityisesti omakotitaloissa, joissa tarvittavat huoltotoimenpiteet jäävät usein tekemättä. Kotitalouksien ylläpitopalveluissa onkin uskomattoman suuri ja jatkuvasti kasvava potentiaali.

Kiinteistöjen ylläpitopalveluissa on kasvava potentiaali

Asennus-, huolto- ja kartoituskäyntien yhteydessä voidaan kiinteistön laitteet ja niiden huoltotarpeet kerätä keskitettyyn tietokantaan. Kun data on kerättynä, on määräaikaishuoltojen tarve hyvin ennustettavissa ja aikataulutettavissa. Tämä ylläpitopalvelujen myyntipotentiaali on valtava. Esimerkiksi Kone Oyj huomasi tämän potentiaalin jo vuosia sitten, hioi strategiaansa ja huoltopalvelut kattavatkin konsernin kokonaisliikevaihdosta jo lähes puolet. Samalla asiakastyytyväisyys kasvaa.

Onko yrityksen johdolla varaa olla huomioimatta sellaista liiketoimintaa, jonka liikevoittoprosentti voi olla 15 % tai ylikin? Jostain syystä huoltoliiketoiminta jää monesti taka-alalle, vaikka sen kannattavuus on usein erinomainen muuhun liiketoimintaan verrattuna. Tärkeää on huomioida myös, että yrityksen arvon näkökulmasta jatkuvien palveluiden kautta saatu toistuva liikevaihto on huomattavasti arvokkaampaa verrattuna yksittäisten tapahtumien kautta saatuun liikevaihtoon.

Kuudes kenttäpelaaja jäälle

Nykyaikaiset ohjelmistot osaavat tehtyjen palvelusopimusten ja asiakkaiden laitedatan perusteella generoida automaattisesti huoltokäyntiehdotuksia, jotka voidaan lähettää SMS-viestinä tai sähköpostina asentajille ja jopa suoraan asiakkaalle hyväksyttäväksi. Näin asentajien kalenterit voivat täyttyä kuin itsestään kannattavalla työllä. Avainasemassa on lähtödata. Onko se laadukasta, ja hyödynnetäänkö sitä tehokkaasti?

Husky on suunniteltu juuri laitedatan ylläpitoon, palvelusopimuksien hallintaan ja automaattiseen viestintään. Palvelusopimukset ja laitedata voidaan syöttää kohteessa ollessa mobiilisti ja sen jälkeen automatiikka huolehtii, että kaikki liikevaihtopotentiaali tulee hyödynnetyksi. Husky toimii pilvessä ja se on liitettävissä olemassa oleviin järjestelmiin kehittyneen API:n avulla.
Husky Intelligence on Tampereella toimiva toiminnanohjausjärjestelmien palveluntuottaja, jolla on jälleenmyyjät UK:ssa ja Kanadassa sekä vankkaa kokemusta vaativilta palvelualoilta jo yli kymmenen vuoden ajalta. Mikäli kiinnostuit, ota nyt yhteyttä ja voimme katsoa juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun.

Blogimme

Uusimmat blogikirjoitukset

Tutustu kaikkeen, mitä sinun tarvitsee tietää kenttähuollon hallinnasta.

Asiantuntijapalvelut Asiakkaidemme Tukena

Husky Intelligence tarjoaa monenlaisia asiantuntijapalveluja. Erilaiset asiantuntijapalvelumme auttavat yritystäsi toimimaan sujuvasti ja tehokkaammin.   Ohjelmistojen integrointi Yksi tarjoamistamme asiantuntijapalveluista on

Read More

Ohjelmistokoulutuksen Merkitys

Miksi koulutus on tärkeää? Henkilöstön osallistumisesta ohjelmistokoulutukseen on monia etuja, muun muassa seuraavat: Ohjelmistoa käyttävien työntekijöiden parempi suorituskyky ja tuottavuus.

Read More

Hanki ilmainen Husky-demo tänään

Varaa puhelu ja pääset tutustumaan Husky ystävällisen tiimimme jäsenen kanssa.