Liikkuvan työn tehostaminen

Liikkuvan työn tehostaminen

Liikkuvan työn tehostaminen on aina ajankohtaista ja koskee kaikkia palveluyrityksiä. Vaikka oman yrityksen toiminta tuntuukin ainutlaatuiselta, niin palveluyrityksissä on yleensä hyvin samankaltaiset prosessit. Tästä syystä myös yleisesti käytössä olevien ohjelmistojen tukemat toiminnot ja työvaiheet noudattavat parhaita käytäntöjä. Alla lyhyt katsaus palveluyritysten yleisimmistä tarpeista ja hyviksi todetuista edullisista työvälineistä.

Liikkuvan työn tehostaminen. Oikea ohjelmisto oikeaan tarpeeseen

Toiminnan ytimessä on tyypillisesti kenttätyön ohjaukseen tarkoitettu FSM (Field Service Management) -ohjelmisto, jonka avulla hallitaan yrityksen ydintoiminnot kuten tarjousten tekeminen, toistuvien töiden hallinta, työmääräimet, tehtävien resursointi, töiden aloittamiset, keskeyttämiset ja lopetukset, viestintä sekä mahdolliset varastotapahtumat.

Liittymä taloushallinnon ohjelmistoon

FSM-ohjelmiston rinnalla käytetään taloushallinnon ohjelmistoa, jolla hoidetaan laskujen lähettäminen, myyntireskontra, ostolaskujen käsittely, kirjanpito ja palkanlaskenta. Esimerkiksi laskutukseen käytettävät tiedot voivat siirtyä FSM-ohjelmistosta taloushallinnon ohjelmistoon ja kirjanpitoon automaattisesti.

Viestinvälityspalvelut

Oikea-aikainen ja tarkka viestintä parantaa asiakkaan palvelukokemusta. Sähköposti- ja SMS-viestit ovat edullinen ja tehokas tapa pitää asiakkaat ja oma henkilöstö ajan tasalla. Huskyn viestikeskus mahdollistaa automaattisten viestien lähettämisen mistä tahansa palveluprosessin vaiheesta. Viestikeskuksen avulla voidaan toteuttaa erilaisia muistutuksia ja ilmoituksia esimerkiksi töiden aloituksesta lopetuksista jne. Viesteissä voi olla myös älyä, eli esimerkiksi SMS-viestiin vastaaminen voi käynnistää uusia tapahtumaketjuja automaattisesti.

GPS-sijaintitieto

Liikkuvaa työtä tekevissä yrityksissä kaluston ja työntekijän sijainnilla on suuri merkitys. Huskyn tarjoamat ratkaisut on suunniteltu auttamaan sinua pysymään kartalla, vähentämään turhaa liikkumista ja polttoaineen kulutusta.

Autamme palveluyrityksiä toiminnan tehostamisessa

Ohjelmistojen välille toteutetut valmiit liittymät vähentävät manuaalista työtä ja poistavat virhemahdollisuuksia. Huskyn ja ohjelmistokumppaniemme avulla saat käyttöösi markkinoiden kehittyneimmät ja hyvin testatut järjestelmät, joiden avulla automatisoit yrityksen tärkeimmät prosessit, ja voit keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen.

Husky Intelligence on Tampereella toimiva Field Service Management -järjestelmän kehittäjä ja palvelun tuottaja. Yrityksellä on jälleenmyyjät UK:ssa ja Kanadassa sekä vankkaa kokemusta vaativilta palvelualoilta jo yli kymmenen vuoden ajalta. Mikäli kiinnostuit, ota nyt yhteyttä ja voimme katsoa juuri teidän yrityksellenne sopivan kokonaisratkaisun.

Blogimme

Uusimmat blogikirjoitukset

Tutustu kaikkeen, mitä sinun tarvitsee tietää kenttähuollon hallinnasta.

Asiantuntijapalvelut Asiakkaidemme Tukena

Husky Intelligence tarjoaa monenlaisia asiantuntijapalveluja. Erilaiset asiantuntijapalvelumme auttavat yritystäsi toimimaan sujuvasti ja tehokkaammin.   Ohjelmistojen integrointi Yksi tarjoamistamme asiantuntijapalveluista on

Read More

Ohjelmistokoulutuksen Merkitys

Miksi koulutus on tärkeää? Henkilöstön osallistumisesta ohjelmistokoulutukseen on monia etuja, muun muassa seuraavat: Ohjelmistoa käyttävien työntekijöiden parempi suorituskyky ja tuottavuus.

Read More

Hanki ilmainen Husky-demo tänään

Varaa puhelu ja pääset tutustumaan Husky ystävällisen tiimimme jäsenen kanssa.