Onko teidän yrityksessänne huomioitu lisämyynti asiakaskäynnin yhteydessä?

Lisämyynti asiakaskäynnin yhteydessä

Kuinka teidän yrityksessänne on huomioitu lisämyynti asiakaskäynnin yhteydessä? Kone- ja laitehuoltoa tekevissä yrityksissä asennustöiden, toistuvien asiakaskäyntien ja hälytystehtävien yhteensovittaminen on tärkeää. Monelle ammattilaiselle tuttu tilanne on myös se, että asiakkaalla huomataan ilmeisiä lisätarpeita sovitun asiakaskäynnin yhteydessä.

 
Jatkuvasti muuttuvissa tilanteissa toiminnanohjausjärjestelmä voi auttaa myös myyntiä. Hyvin suunniteltu järjestelmä mahdollistaa tarvittavien toimenpiteiden tekemisen nopeasti ja vaivattomasti, lisämyyntiä unohtamatta. Tiedot tallentuvat kentältä keskitettyyn tietokantaan ja se on reaaliajassa myös muiden, kuten myynnin ja työnjohdon hyödynnettävissä. Näin vältytään ylimääräiseltä työltä sekä mahdollistetaan lisämyynti asiakaskäynnin yhteydessä.
 

Keskitetty töiden hallinta auttaa pitämään langat käsissä

 
ERP-järjestelmä helpottaa myös tilanteita, joissa huoltoa varten tarvitaan erityisosaamista tai poikkeukselliset erikoistyövälineet, tai jos asiakas haluaa lyhyellä varoitusajalla vaihtaa huollon ajankohtaa. Husky-ohjelmiston havainnollinen näkymä näyttää kaikki työt ja työntekijät helposti, ja sen avulla sijoitat tekijän uuden työn paikalle samalla korvaten tyhjän paikan toisella työllä.
 

Laiterekisteri ja palvelusopimukset järjestelmän ytimessä

 
Huskyn laite- ja tuoterekistereissä ylläpidetään kaikki tuotteet ja tarvittavat lisätiedot. Järjestelmän avulla asiakkaalle otetaan mukaan tarvittavat ja varmasti oikeat osat, eikä ennen kohteeseen lähtöä tarvitse tukeutua pelkästään muistiin tai vanhoihin papererilappuihin. Tehokkaalla toiminnanohjauksella turhan työn määrä vähenee, yritys nostaa tuottavuuttaan ja asiakastyytyväisyyttään. Myös uusien huolto- ja ylläpitosopimusten luonti ja huoltomuistutusten automatisointi onnistuvat helposti.
 

Kaikki tiedot hallittavissa kännykällä – myös lisämyynti asiakaskäynnin yhteydessä

 
Tehokas mobiilikäyttö mahdollistaa paperittoman työskentelyn. Husky-toiminnanohjausjärjestelmä ei vaadi asennuksia ja toimii kaikilla laitteilla, joissa on internet-yhteys. Huskyn avulla hoituvat työohjeiden selailu, lisämyyntimahdollisuuksien kirjaaminen mobiilisti, työaikakirjausten tekeminen, varastotapahtumien tekeminen, automaattiset kaksisuuntaiset tekstiviestit sekä sähköpostit, liitteet, sähköiset allekirjoitukset ja paljon muuta – reaaliajassa.
 

Kaikki samassa paketissa laskutukseen saakka

 
ERP on ennen kaikkea järjestelmä, joka sisältää kaikki kone- ja laitehuoltoa tekevän yrityksen tarvitsemat töiden hallintaan liittyvät ominaisuudet samassa paketissa. Huskyn ERP-järjestelmän on todettu toimivan hyvin nimenomaan vaativissa toimintaympäristöissä ja hyvästä syystä. ERP-järjestelmän avulla yritys voi hoitaa koko prosessin myynnistä laskutukseen. Sen avulla kaikki tieto löytyy samasta järjestelmästä missä ja milloin tahansa, olet sitten toimistossa, työkohteessa tai vaikkapa junassa.
 
Toimintaa palveleva toiminnanohjausjärjestelmä on yritykselle tärkeä varsinkin silloin, jos tulevaisuudessa halutaan kasvua ja kilpailukykyä. Tutustu lisää: Husky toiminnanohjaus kone- ja laitehuoltoon.
 
Husky Intelligence on Tampereella toimiva toiminnanohjausjärjestelmien palveluntuottaja, jolla on jälleenmyyjät UK:ssa ja Kanadassa sekä vankkaa kokemusta vaativilta palvelualoilta jo yli kymmenen vuoden ajalta. Mikäli kiinnostuit, ota nyt yhteyttä ja voimme katsoa juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun.
 
Nyt ilmainen koekäyttö: Aloita Husky-ohjelmiston ilmainen koekäyttö tästä

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.