Olisiko aika päivittää ERP-järjestelmä uudelle tasolle?

Nykyaikainen korjaamo-ohjelmisto automatisoi viestintää

Miksi sinun tulisi harkita nykyisen toiminnanohjausjärjestelmän päivittämistä? Onko yrityksesi kasvu pysähtynyt, etkä tiedä mitä mieltä asiakkaasi ovat palveluistasi? Eikö nykyinen järjestelmäsi anna riittävää tietoa palveluidesi laadusta ja mahdollisesta uudesta asiakaspotentiaalista?Jos nämä kysymykset vaivaavat mieltäsi, niin mielestämme olet jäänyt vanhan järjestelmän sudenkuoppaan! Arki näyttää sujuvan hienosti ja tehtävät hoituvat, mutta todellinen ymmärrys ja kontrolli puuttuvat yrityksesi johtamisesta. Uudenaikaisella toiminnanohjausjärjestelmällä hoituu arkiset työnohjaustehtävät kuten ennenkin, mutta lisäksi saat arvokasta palautetta palveluiden suorituksesta ja ymmärrystä yrityksesi tämän hetkisestä toiminnan laadusta suoraan asiakkailtasi.

Asiakaskokemuksella on suora vaikutus yrityksesi laatuun ja menestykseen!

Yksinkertainen kysymys automatisoidulla viestillä asiakkaaltasi ”Suosittelisitko palveluamme tuttavillesi? Vastaa Kyllä tai EI” ja siihen reagointi oikea-aikaisesti voi ratkaista yrityksesi tulevaisuuden. Automatisoidut palveluiden hallinta- ja viestisäännöt tarjoavat yrityksellesi/yksiköllesi tehokkaita keinoja, joilla voit kartoittaa palveluidesi ”terveydentilan”. Uusien toiminnanohjausjärjestelmien kehittyneet rajapinnat mahdollistavat kerätyn tiedon jalostamisen ja hyödyntämisen myös yrityksen operatiiviseen toimintaan ja avainlukujen seuraamiseen.

Olisiko aika päivittää nykyaikaiseen palvelunohjausjärjestelmään?

Huskyn palvelujen hallintajärjestelmä tukee asiakaskokemuksen kehittämistä. Me Huskyllä panostamme vahvasti siihen, että Huskyn avulla asiakkaamme saavat paremman asiakaskokemuksen loppuasiakkailleen. Sopimustenhallinnan avulla varmistetaan, että organisaatio palvelee asiakkaitaan juuri siten ja silloin kun sopimuksen mukaan on sovittu. Järjestelmä valvoo ja muistuttaa sekä asiakasta että toimittajaa sovituista toimenpiteistä. Sen avulla voidaan jopa koko prosessi automatisoida. Toisena keskeisenä järjestelmän mahdollistamana palveluna on asiakastyytyväisyyskyselyt, joita voidaan tehdä aina tehdyn työsuoritteen jälkeen tai vaikka erillisenä kyselynä koko asiakaskuntaan.

Husky tarjoaa sinulle kaikki nämä ominaisuudet. Lisäksi se muokkautuu ja kasvaa yrityksesi mukana.

Blogimme

Uusimmat blogikirjoitukset

Tutustu kaikkeen, mitä sinun tarvitsee tietää kenttähuollon hallinnasta.

Asiantuntijapalvelut Asiakkaidemme Tukena

Husky Intelligence tarjoaa monenlaisia asiantuntijapalveluja. Erilaiset asiantuntijapalvelumme auttavat yritystäsi toimimaan sujuvasti ja tehokkaammin.   Ohjelmistojen integrointi Yksi tarjoamistamme asiantuntijapalveluista on

Read More

Ohjelmistokoulutuksen Merkitys

Miksi koulutus on tärkeää? Henkilöstön osallistumisesta ohjelmistokoulutukseen on monia etuja, muun muassa seuraavat: Ohjelmistoa käyttävien työntekijöiden parempi suorituskyky ja tuottavuus.

Read More

Hanki ilmainen Husky-demo tänään

Varaa puhelu ja pääset tutustumaan Husky ystävällisen tiimimme jäsenen kanssa.