Siivousyrityksen tärkeimmät ohjelmistot

Siivousyrityksen tärkeimmät ohjelmisto

Mitkä ovat siivousyrityksen tärkeimmät ohjelmistot? Siivousyrityksen liiketoiminnan tehostamisen ei tarvitse olla kallista ja monimutkaista. Tässä on lyhyt katsaus siivousyritysten yleisimmistä tarpeista ja hyviksi todetuista edullisista ohjelmistokomponenteista.

Siivousyrityksen tärkeimmät ohjelmistot

Toiminnan ytimessä on tyypillisesti kenttätyön ohjaukseen tarkoitettu toiminnanohjausohjelmisto, jonka avulla hallitaan palveluyrityksen operatiiviset ydintoiminnot kuten tarjousten tekeminen, palvelusopimusten hallinta, työmääräimet, töiden resursointi, mahdolliset tuotteiden varastokirjaukset sekä automaattinen sähköinen viestintä.

Liittymä taloushallinnon ohjelmistoon

Toiminnanohjauksen rinnalla käytetään taloushallinnon ohjelmistoa, jolla hoidetaan laskujen lähettäminen, myyntireskontra, ostolaskujen käsittely, kirjanpito ja palkanlaskenta. Esimerkiksi laskutukseen liittyvät tiedot voivat siirtyä toiminnanohjausohjelmistosta taloushallinnon ohjelmistoon ja kirjanpitoon automaattisesti.

Viestinvälityspalvelut

Oikea-aikainen ja tarkka viestintä parantaa asiakkaan palvelukokemusta. Sähköposti- ja SMS-viestit ovat tehokas tapa pitää asiakkaat ja oma henkilöstö ajan tasalla. Huskyn viestikeskus mahdollistaa viestien lähettämisen kytkemisen mihin tahansa palveluprosessin vaiheeseen. Viestikeskuksen avulla voidaan toteuttaa erilaisia muistutuksia eikä asioita pääse unohtumaan. Viesteissä on myös älyä, eli esimerkiksi SMS-viestiin vastaaminen voi käynnistää uusia tapahtumaketjuja automaattisesti.

GPS-sijaintitieto

Liikkuvaa työtä tekevissä yrityksissä kaluston ja työntekijän sijainnilla on suuri merkitys. Husky tarjoaa markkinoiden kehittyneimmät työvälineet GPS-seurantaan ja kalustonhallintaan. Huskyn tarjoamat ratkaisut on suunniteltu auttamaan sinua pysymään kartalla, vähentämään kaluston käyttökustannuksia ja polttoaineen kulutusta.

Autamme palveluyrityksiä toiminnan tehostamisessa

Ohjelmistojen välille toteutetut valmiit liittymät vähentävät manuaalista työtä ja poistavat virhemahdollisuuksia. Huskyn ja ohjelmistokumppaniemme avulla saat käyttöösi markkinoiden kehittyneimmät ja hyvin testatut järjestelmät, joiden avulla automatisoit yrityksen tärkeimmät prosessit, ja voit keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen. Huskysta löytyy siivousyrityksen tärkeimmät työkalut.

Husky Intelligence on Tampereella toimiva Field Service Management -toiminnanohjausjärjestelmän palveluntuottaja, jolla on jälleenmyyjät UK:ssa ja Kanadassa sekä vankkaa kokemusta vaativilta palvelualoilta jo yli kymmenen vuoden ajalta. Mikäli kiinnostuit, ota nyt yhteyttä ja voimme katsoa juuri teidän yrityksellenne sopivan kokonaisratkaisun.

Blogimme

Uusimmat blogikirjoitukset

Tutustu kaikkeen, mitä sinun tarvitsee tietää kenttähuollon hallinnasta.

Liikkuvan työn tehostaminen

Liikkuvan työn tehostaminen

Liikkuvan työn tehostaminen on aina ajankohtaista ja koskee kaikkia palveluyrityksiä. Vaikka oman yrityksen toiminta tuntuukin ainutlaatuiselta, niin palveluyrityksissä on yleensä

Read More
Onko teidän yrityksessänne huomioitu lisämyynti asiakaskäynnin yhteydessä?

Lisämyynti asiakaskäynnin yhteydessä

Kuinka teidän yrityksessänne on huomioitu lisämyynti asiakaskäynnin yhteydessä? Kone- ja laitehuoltoa tekevissä yrityksissä asennustöiden, toistuvien asiakaskäyntien ja hälytystehtävien yhteensovittaminen on

Read More

Hanki ilmainen Husky-demo tänään

Varaa puhelu ja pääset tutustumaan Husky ystävällisen tiimimme jäsenen kanssa.